Atlikę cezario pjūvį ir pamatę virkštelę, nustėro (FOTO)

Daugiavaisis nėštumas, kai laukiamasi daugiau negu vieno mažylio, visuomet yra labiau rizikingas, negu vieno vaikelio laukimas. Tačiau yra tam tikrų situacijų, kai rizika tampa maksimali.

Ką nutyli gimdžiusios?
Kokia profesija tinkamiausia pagal Zodiako ženklą 

Laimė, tai pakankamai retas reiškinys. Tik maždaug vienas procentas visų nėštumų, kuomet laukiamasi dvynių, yra „MoMo“ pobūdžio. Užsienio literatūroje tokie dvyniai vadinami „MoMo“ dvyniais. Deja, bet monoamnioninių ir monochorioninių dvynių perinatalinis mirtingumas yra didelis.

Kate nusprendžia klausyti visų gydytojų rekomendacijų ir padaryti viską, kad jos nėštumas būtų sėkmingas.

Jau nuo 27 nėštumo savaitės moteris paguldoma į ligoninę. Jai reguliariai atliekamos echoskopijos ir stebima, ar vaisiams nieko netrūksta ir iš anksto yra planuojama cezario pjūvio operacija.

Kate pavyksta išsaugoti nėštumą iki 32 savaitės. Tada gydytojai nusprendžia nebedelsti ir moterį operuoja. Neišnešiotos naujagimės sveria vos 1,8 kg, tačiau jos nustebina gydytojus – kvėpuoja pačios!

Pamačius dvynių virkšteles, aikteli visi. Tikras stebuklas, kad jos sugebėjo išgyventi ir gimė sveikos.

Kate shared her c-section delivery photos last night along with this spectacular image of her twins entwined and knotted...Posted by Miracle Babies Foundation on Friday, July 10, 2015

Šiuo metu Kate Lucas dvynėms jau 8 metai. Jos – iki šiol neišskiriamos, kaip ir buvo mamos pilvelyje. Harper ir Cleo yra viena kitos geriausia draugė.

Mažylių mama savo istoriją papasakojo ir įspūdinga nuotrauka pasidalino vienos organizacijos puslapyje, kuri rūpinasi „MoMo“ dvynukais ir jų šeimomis. Čia besilaukiančios moterys, kurioms likimas lemia lauktis monoamnioninių ir monochorioninių dvynių, sulaukia palaikymo, reikiamos informacijos ir pagalbos.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis