Gimdymo gatvėje liudininkais tapo dešimtys praeivių FOTO

Dažniausiai gimdymas trunka keliolika valandų, kartais - kelias valandas. Tačiau išskirtiniais atvejais jis trunka kelias minutes. Taip nutiko vienai moteriai, kuri nespėjo nuvažiuoti iki ligoninės.

„Stebuklas trečiojoje aveniu" - taip šį nutikimą pavadino niujorkiečiai. Vasario 24 -ąją dieną vienoje iš Niujorko gatvių vyko žaibiškas gimdymas.

TAIP PAT SKAITYKITE:
Jaudinantis video: gimęs vaikas nenori atsiskirti nuo mamos
Mano gimdymo istorija: velnio pasiųsta anyta ir kiti nuotykiai

Sąrėmius pajautusi moteris išėjo į gatvę ieškoti taksi, tačiau nė vienas automobilis nesustojo, o gimdymo veikla progresavo taip greitai, kaip paprastai būna rodoma kino filmuose. Moteris pradėjo gimdyti tiesiog stovėdama gatvėje. Greitai ją apsupo praeiviai, kurie padėjo priimti gimstantį vaiką. Jis gimė žaibiškai. Kai atvyko pagalba, naujagimė jau gulėjo mamai ant krūtinės.

Vida Press

Moters vyras Cian (40) tuo metu stovėjo automobilio kamštyje. Kai jis pasiekė vietą, kur buvo žmona, ji gulėjo ant grindinio, o aplink būriavosi praeiviai. Vyras vėliau prisipažino, jog tą minutę pagalvojo apie patį blogiausią scenarijų, tačiau laimė, priėjęs artyn pamatė, kad abi gyvos - ir žmona, ir ką tik gimusi mažylė.

Vida Press

Polly McCourt (39) su naujagime tuoj pat buvo nugabentos į ligoninę, kur konstatuota, jog abi yra sveikos. Po kurio laiko jos buvo išleistos namo.

Vida Press

Dukrytę pora pavadino Ila. Tai trečiasis poros vaikas, ji augina 6 -erių sūnų ir 4-erių dukrytę.

Vida Press

Dėmesio!

Kviečiame atsakyti į žemiau esančius klausimus ir mėnesio gale išrinksime vieną laimėtoją (su juo susisieksime asmeniškai), kuriam padovanosime 6 mėnesių žurnalo "TAVO VAIKAS" prenumeratą.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis