Neįtikėtina: per 4 metus pagimdė 3 dvynukų poras

Susilaukti dvynių visada yra dvigubas džiaugsmas ir dviguba atsakomybė. Kai vienoje šeimoje gimsta dvi dvynukų poros, tai atrodo tarsi stebuklas. Kai vienoje šeimoje gimsta trys dvynukų poros – tai jau yra stebuklas.



Parsisiųskite programėles telefonams štai čia: „iPhone“, „Android“. Draugaukime ir Facebooke!

Izraelyje gyvenanti šeima šiomis dienomis tapo žiniasklaidos sensacija. Effat Ammash vienoje ligoninėje pagimdė dvynukus – berniuką Hamdaną ir dukrytę Zahvą. Nuostabu yra tai, kad tai trečioji šeimos dvynukų pora – namuose bėgioja ketverių ir trejų metų dvynukių poros.

TAIP PAT SKAITYKITE:

60 metų sulaukusi moteris pagimdė dvynukus

Garsi aktorė per Oskarų teikimus nusitraukė pieno dukrytei

Hamdanas – vienintelis broliukas tarp penkių sesučių. Kai prieš ketverius metus Effat su vyru Saidu susilaukė pirmųjų dvynukių mergaičių, niekas nesistebėjo – pasitaiko.

Praėjus metams moteris vėl susiruošė gimdyti. Ir vėl gimė dvynukės. Mergaitės.

Trečią kartą pastojusi Effat negalvojo, kad vėl ištrauks laimingą loterijos bilietą, tačiau jai vėl gimė dvynukai. Tik šįkart – berniukas ir mergaitė.

Visų šių vaikų pora susilaukė natūraliai, be jokio vaisingumo gydymo. Gimdymą priėmęs gydytojas žiniasklaidai komentavo, jog toks įvykis yra be galo retas, jo tikimybė vos 1 iš 5 milijonų.

Vida Press

Šeima gyvena nedideliame Jisr az - Zarka miestelyje Izraelyje. 130 kvadratinių metrų jų namuose liūdna niekada nebūna – visos sesės dvynės yra labai aktyvios ir triukšmingos mergaitės. Bent jau taip tvirtina tėvai.

26 metų Effat vaikus augina viena, jos vyras visą dieną dirba. Tačiau kaip sako, grįžęs namo, visas jėgas atiduoda vaikams – ir maitina, ir žaidžia, ir nešioja. Paklausti apie ateitį, vyras ir žmona sako, kad kol kas vaikų daugiau neplanuoja. Užtenka esamų, kurie šeimai atsieina ne taip jau ir pigiai. 

Tiesa, Saidas sako, kad nesako griežto „Ne", gal ateityje, po 5 ar 6 metų jie dar sugrįš prie minties apie šeimos pagausėjimą. Jei moteris pagimdytų ir ketvirtą ketvertuką iš eilės, ji jau pretenduotų į pasaulio rekordą.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis