Netikėčiausios frazės gimdymo metu, kurias pasakė lietuviai vyrai

TavoVaikas.lt portale publikuotas straipsnis apie netikėčiausias vyrų frazes gimdymo metu sulaukė didelio susidomėjimo.



Parsisiųskite programėles telefonams štai čia: „iPhone“, „Android“. Draugaukime ir Facebooke!

Straipsnį "Netikėčiausios vyrų frazės gimdymo metu" galima paskaityti čia.

Kai kurie skaitytojai komentavo, kad tokias frazes gimdymo metu gali ištarti "tik amerikonai". Tačiau kai straipsniu pasidalijome savo socialinio tinklo „Facebook" paskyroje ir paprašėme mūsų mamų pasidalinti savo patirtimi, jos taip pat turėjo ką pasakyti.Dauguma mamų rašė, kad jų vyrai gimdymo metu joms iš tiesų padėjo – ir morališkai, ir visaip kitaip.

Kitos mamos prisipažino, kad kai kurie jų vyrų pasakyti žodžiai gimdykloje įsiminė ilgam. Štai įdomiausios lietuvių vyrų ištartos frazės gimdymo metu:

**

Pamenu, kad sąrėmių metu, glostydamas mane, vyras "guodžia": „Tai dar tik skausmų pradžia".

**

Gimdymo metu pažadėjo mane vasarą vesti... Tuoj vaikui metai. Laukiu".

**

Vyras šluosto man prakaitą ir guodžia: "Viskas, mažute, jau tuoj tuoj – dar truputį pakentėk ir viskas". Nebeišlaikiau: "B***, tu man prieš 3 valandas taip sakei!!!"

**

Mano vyras stovėjo gimdyklos kamputyje ir nelindo į akis, pačiam buvo stresas. Kai jau atėjo laikas gimdyti, gydytoja manęs paklausė, ar noriu, kad jis pasiliktų. Pasakiau, kad man jau jokio skirtumo. Jis išėjo į koridorių, iš jaudulio vargšui net vidurius paleido. Kai gimė dukrytė, jis sėdėjo tualete.

**

„Kokios išsprogusios tavo akys!!!"

**

Mano vyras su manimi buvo visa laiką nuo pat sąrėmių pradžios. Buvo grįžęs iš darbo po naktinės pamainos, kai prasidėjo sąrėmiai. Viskas truko 22 valandas. Visad buvo su manimi ir drąsino mane, o kai jau atėjo lemtingos minutes, pasakė: „Stumk dar sykį stipriau, aš jau matau mažylio plaukus".

**

Gimus sūnui, akušerė tarė: „Kokios gražios spalvos berniukas". Vyras keistai pažiūrėjo ir pašnibždomis ištarė: „Jis – violetinis, ar jam viskas gerai?"

**

Gimdymo metu aš rėkiu, kad jau viskas, nebegaliu daugiau, jėgų nebeliko stumti, o vyras ramiu veidu sako:

- O kur tu dingsi?..

**

Kai aš jau nusikankinusi buvau po 17 valandų gimdymo, kai nebeliko jėgų ir nebegalėjau skausmo iškęsti, jis sako: „Nerėk, nes vaiką gąsdini ir jis bijo išlįst!". Galvojau, nudėsiu jį vietoj.

**

Maniškis man sako: „Ar tau skauda?". Čia buvo gimdymo pabaiga, po 19 valandų vargų, tai galit įsivaizduoti, koks buvo mano atsakas jam.

**

Kai gimdžiau ketvirtą vaikutį, vyras net kavos nespėjo išgerti iš aparato, atėjo po visko jau į gimdyklą. Mergytė gulėjo uždėta man ant krūtinės, ir, aišku, krūtinė matėsi. Tai jis sako: „O tau čia būtina rodyt ją?".

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis