PROTINGA ar RIZIKINGA: 9 val. po gimdymo, K.Middleton su naujagime išvyko namo (FOTO+apklausa)

Šiandien Didžiosios Britanijos princas Williamas ir jo žmona Kembridžo kunigaikštienė Catherine Middleton susilaukė naujagimės. Ryte vyko gimdymas, perpiet sesės pamatyti atvažiavo princas George'as, o vakarop karališkoji šeima iš ligoninės išvyko namo.

Šįryt susilaukusi naujagimės, Kembridžo kunigaikštienė Catherine Middleton 18 valandą mūsų laiku lydima vyro ir laikydama naujagimę ant rankų, išėjo iš ligoninės.

Kelias minutes pamojavę susirinkusiems ir pasikalbėję tarpusavyje, laimingi tėvai vėl įėjo į ligoninę. Naujagimė princesė miegojo ant mamos rankų, buvo aprengta baltai ir apklota balta antklodėle.

K.Middleton vilkėjo gelsvą suknelę, buvo apsiavusi aukštakulnius ir visą laiką atrodė labai laiminga – šypsena nė sekundei nedingo nuo veido.

Kaip visada, kunigaikštienė buvo nepriekaištingai susišukavusi ir su jai derančiu makiažu. Jei nežinotum, kažin ar įtartum, kad ji pagimdė vos prieš 9 valandas.

Tai, kad jaunieji tėvai su naujagime namo iškeliaus tą pačią dieną, buvo žinoma iš karto po gimdymo. Gimdyme dalyvavęs princas Williamas po pietų išvyko į namus ir netrukus į ligoninę atsivežė mažąjį sūnelį George’ą.

Lietuvoje nėra įprasta, kad iš gimdymo namo moterys išeitų tą pačią dieną, kai gimdo. Teoriškai tai yra įmanoma, tačiau praktiškai šia teise naudojasi labai mažai žmonių.

Greitas gimdymas

Teoriją, jog antrasis ir trečiasis gimdymai vyksta greičiau, negu pirmasis, patvirtino ir karališkoji šeima. Catherine Middleton pagimdė praėjus vos pustrečios valandos nuo atvykimo į ligoninę.

Šįryt Didžiosios Britanijos rūmai išplatino žinią, kad ankstų gegužės 2-osios rytą (6val.) Kembridžo kunigaikštienė, lydima vyro princo Williamo, atvyko gimdyti į ligoninę. Jai prasidėjo sąrėmiai ir vyksta pirmasis gimdymo etapas. Nepraėjus ir trims valandoms, 8 val. 24 min. buvo užfiksuotas mergaitės gimimas.

TAIP PAT SKAITYKITE:

Kūdikis-žvaigždė: už vieną nuotrauką internete uždirba šimtus

Atvirai: 5 didžiausios mano auklėjimo katastrofos

Princas gimdykloje

Kembridžo hercogienės ir princo Williamo vaikai gimė toje pačioje privačioje Londono ligoninėje, abu kartus gimdymuose dalyvavo ir princas Williamas. Tai naujas faktas karališkos šeimos istorijoje. Yra žinoma, jog kai gimė princas Williamas, jo tėtis, princas Čarlzas, žaidė polą. O kai gimė princas Čarlzas, jo tėtis, princas Filipas, žaidė skvošą. Tradicija sportuoti, kai žmona gimdo, buvo nutraukta.

Naujagimė - ketvirtoji eilėje į sostą

Princas Williamas ir Kembridžo kunigaikštienė Kate Middleton antrą kartą tėvais tapo šiandien. Pirmagimis George'as nuo šiol turi sesutę, kuri gimė gegužės antrosios rytą. Mergaitė, kuri yra ketvirta eilėje į sostą (po senelio, tėčio bei brolio), pasaulį išvydo Šv. Marijos ligoninėje Londone. „Mažylė svėrė 3,7 kilogramo. Jos karališkoji didenybė ir jos kūdikis jaučiasi puikiai", - oficialiai paskelbė Didžiosios Britanijos karališkieji rūmai.

Mergaitė gimė 8 val. 24 min. (10 val. 24 min. Lietuvos laiku).

Sesutės aplankyti atvažiavo brolis

Praėjus kelioms valandoms po gimdymo, iš ligoninės išskubėjo princas Williamas, kuris susirinkusiems žmonėms pasakė, kad yra be galo laimingas. Po 20 minučių princas grįžo jau su sūneliu George'u. Kruopščiai susiderinę mėlyną aprangą, jie abu šypsojosi susirinkusiems. Princas Williamas 1 metų ir 9 mėnesių sūnų nešė ant rankų, o prie laiptų į ligoninę jį pabučiavo.

Vida Press

Laukiama viešo pasirodymo

Kai 2013 metų liepą gimė George'as, jaunieji tėvai trumpam pasirodė su naujagimiu rankose prie ligoninės. Taip jie išreiškė pagarbą žmonėms už didelį palaikymą. Tikimasi, kad netrukus prie ligoninės durų jie pasirodys jau keturiese - su George'u bei šiandien gimusia naujagime.


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis