A.Jagelavičiūtė: nėštumas – ne liga, bet jis turi įvairių niuansų

Atšilus orams gatvės prisipildo gyvybės laukimo: nusimetusios paltus būsimos mamos parodo savo apvalėjančias formas.


Parsisiųskite programėles telefonams štai čia: „iPhone“, „Android“. Draugaukime ir Facebooke!

Nėštumas – ne liga, bet jis turi įvairių niuansų. Moteris ir toliau nori daryti tai, ką mėgo. Ji nori avėti gražius batelius, net jeigu tinsta kojos. Ji nori būti geidžiama savo vyro, net jeigu nebeturi talijos. Gal netgi ji nori toliau daryti karjerą. Ir kas jai tai uždraus?" -TV laidoje ištarė penkių mėnesių sūnelį Leoną auginanti A. Jagelavičiūtė.

Organizatorių nuotr.

Sekmadienio laidos tema: „Aš laukiuosi, bet nenoriu sėdėti namie" taps tikru išbandymu jauniesiems šou dalyviams, kurie dar nėra susidūrę nei su hormonų valdomomis klientėmis, nei su keistais įgeidžiais, būdingais būsimoms mamoms.

Organizatorių nuotr.

Kad nėštukėms taip pat norisi patikti sau, lankytis renginiuose, o be to - patogiai jaustis darbe, gerai žino šou dalyvaujanti teisininkė Gintarė Janavičienė. 33-ejų moteris augina du vaikus, todėl gavusi laidos rengėjų užduotį - papuošti nėštukę - galės jaustis gerokai pranašesnė už savo jaunuosius kolegas.

Kaip tinka puoštis būsimai mamytei, šiuo metu ypač aktualu žinoti muzikos grupių „Mokinukės" ir „Studentės" buvusiai narei Inetai Puzaraitei. Su savo sužadėtiniu Ąžuolu Žvaguliu ji laukiasi pirmagimio.

Organizatorių nuotr.

Apvalėjantis Inetos pilvukas lems, kuriam iš dalyvių suteikti neliečiamybę, o kurio pasirinkimu suabejoti. „Jaučiuosi kaip pamergė", - vieną iš stilistų derinių išbrokuos modelis. „Ineta atrodo kaip nėščia „mokinukė", - pastebės A. Jagelavičiūtė, o N. Bunkė pridurs, kad „Laima Lapkauskaitė labai supyktų" išvydus tokį derinį.

Organizatorių nuotr.

Teisėjauti laidoje kaip tik šia tema Natalija pakviesta neatsitiktinai. Besilaukdama ji buvo sukėlusi tikrą audrą, kai TV3 projekte „Chorų karai" pasirodė scenoje vilkėdama peršviečiamą suknelę, apnuoginusį jos pilvą.

Organizatorių nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis