Daugiau kaip 4 mln. peržiūrų: ką gimdoje veikia vaikas (VIDEO)

Šią savaitę socialinius tinklus apskriejo vienas smagus vaizdo įrašas, kuriuo pasidalino vaiko laukiantys būsimieji tėvai. Jie nufilmavo, kaip ultragarso metu įsčiose jų būsimas vaikas krečia pokštus.



Parsisiųskite programėles telefonams štai čia: „iPhone“, „Android“. Draugaukime ir Facebooke!

Visiems tėvams svarbu žinoti, ar jų būsimas vaikelis auga sveikas, ar jam nieko netrūksta. Smalsu ir įsivaizduoti, o ką jis veikia mamos pilve visus 9 mėnesius. Juk mokslininkai įrodę, kad pojūčiai vystosi dar gyvenant mamos pilve ir nėštumui perkopus į antrąją pusę, mažyliai ima reaguoti į šviesą, girdi garsus.

Ultragarso tyrimas yra medicininis tyrimas, kuris padeda gydytojui įvertinti nėščiosios bei vaikelio būklę. Naujų technologijų dėka 3D/4D ultragarso metu išgaunamas gana aiškus būsimo vaikelio vaizdas.

Tyrimo metu nutinka ir smagių dalykų, pavyzdžiui, esame jums pasakoję apie tai, kad vienai porai iš Didžiosios Britanijos pavyko įamžinti savo vaikelį gimdoje, kuris ultragarso metu rodė pergalės - V - ženklą.

SKAITYKITE:

Ultragarso metu būsimieji tėvai išvydo kai ką neįtikėtino

Socialiniuose tinkluose išpopuliarėjęs vaizdo įrašas taip pat yra ypatingas. Jo metu užfiksuota, kaip 14 savaičių vaisius rankomis ploja katučių. Tėvai, išvydę tokį reginį, ėmė ir uždainavo. Jie dainuoja, vaikelis ploja.

Per penkias dienas šį vaizdo įrašą pamatė daugiau kaip 4 milijonai internautų.

Pasižiūrėkite patys.


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis