Triukšmingas Ingos Budrienės sūnaus Kerniaus aštuntasis gimtadienis su Angry Birds FOTO

Rytoj, spalio 1 - ąją, savo 39 - ąjį gimtadienį švęsianti švenčių organizatorė Inga Budrienė pokylio jaudulį išgyveno likus kelioms dienoms iki jo, rengdama temines „iškilmes" savo jauniausiam sūnui Kerniui.

Aštuonerių sulaukęs berniukas pageidavo būrį draugų pasikviesti į „Piktų paukščių" (Angry Birds) gimtadienį, kur temą atitiktų viskas - animatoriai, aplinka, vaišės, dovanos.

TAIP PAT SKAITYKITE:
Ką apie vaiką pasako jo Zodiako ženklas? Dvyniai
Fotografas: naujagimius reikia fotografuoti pirmas 15 dienų, tada jie atrodo ypatingai

„Kiekvieną kartą išgirdus kokio gimtadienio norėtų Kernius tenka gerokai pasukti galvą iš kur gauti reikiamus aksesuarus", - pasakojo I.Budrienė.

Anot jos, rugsėjo 29 - ąją rengtai šventei reikiamas servetėles, lėkštutes, gaiviuosius gėrimus, desertus, kramtomas gumas ir kitokius teminius atributus ji įsigijo skirtingose Kauno vietose. Taip naujai pradėjusiame veikti vaikų žaidimų kambaryje „Karkarlandas" iškilo ilgokas vaišių stalas, ant kurio atsidūrusios gėrybės buvo suskirstytos į keturias dalis - geltonos, raudonos, žalios ir mėlynos spalvos. Kiekvieną jų puošė ne tik atitinkamos spalvos gėrimai ar saldūs „Cup cake" skanėstai, bet ir rankų darbo dėžutės su kiekvienam šventės kaltininko draugui tekusiais gardėsiais.

Gimtadienio salėje buvo ir pripučiamų „Piktų paukščių" kamuolių, vaišintasi šiuos personažus perteikiančiomis picomis. Pasigaminti sumuštinius vaikus mokė žinomas virtuvės šefas Ruslanas Bolgovas, o kartu mėgiamus personažus piešė ir linksmus žaidimus organizavo dailininkė Rasa Staškonytė. Gimtadienio atrakcija tapo ir triračių, vadinamųjų „traikų", lenktynės. Kaip ir priklauso, gimtadienio kulminacija buv daina „Su gimimo diena!" ir žvakučių ant „Cup Cake" iškepto raudonojo „Pikto paukščio" užpūtimas.

I.Budrienė pasakojo, jog klientams rengti šventes - didžiulė atsakomybė, o artimiesiems - išbandymas.

"Vaikai, matę visokių mano rengtų švenčių, nori, kad jiems tektų tobuliausias variantas!", - su šypsena sakė I. Budrienė.

Nuotraukų galerijoje - akimirkos iš aštuntojo Kerniaus gimtadienio.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis