Daugiavaikė Viktorija Beckham: ilgas kelias į laimę

Laimingi daugiavaikiai tėvai ir viena garsiausių pramogų pasaulio porų. Derinys keistokas, tiesa? Taip, tačiau jis įmanomas, jeigu mes kalbame apie vieną žinomiausių šou pasaulio porų - Viktoriją ir Deividą Beckham'us.

Ant raudonojo kilimo - penkiese

Turbūt nėra savaitės (ar net dienos), kai spaudoje nešmėžuoja Viktorijos ar Deivido pavardė. Tiesa, vis dažniau jie pasirodo nebe dviese, o su savo vaikais, kurie netrukus greičiausiai patys papildys pramogų pasaulio būrį.

Victoria Beckham, David Beckham, vaikai, sūnus
Victoria ir David Beckham su sūnumis
AFP/Scanpix

Štai ir šią savaitę raudonuoju kilimu Beckham'ai žengė penkiese. Kaip visada, švytintys, elegantiški, stilingi.

Victoria Beckham, David Beckham, vaikai, sūnus
Victoria Beckham su vyru ir vaikais
Reuters/Scanpix

Viktorija, Deividas ir trys jų sūnūs Bruklinas (14), Romeo (11) ir Kruzas (8) dalyvavo filmo „The Class of 92" premjeroje, vykusioje Londone.

Victoria Beckham
Victoria Beckham
AFP/Scanpix

Tik mažoji dviejų metų Harper Beckham liko namuose, toliau nuo viešo šurmulio.

TAIP PAT SKAITYKITE:
Kaip vyro Zodiako ženklas lemia, koks jis bus tėtis
Lietuvos moterys atvirauja apie vyrų dalyvavimą gimdyme: 10 skirtingų nuomonių

Viktorija: dainininkė, dizainerė, mama

Keturių vaikų mama Viktorija Beckham - ryški asmenybė. Jau daug metų ja žavimasi, jos nekenčiama, kopijuojamas arba kritikuojamas jos stilius bei muzikinė ar dizainerės veikla. Tačiau faktas vienas - jos nepastebėti tiesiog neįmanoma. Tai viena didžiausių šių laikų žvaigždžių. Mums Viktorija ypatinga ir tuo, jog yra keturių vaikučių mama. Šia proga nusprendėme prisiminti Viktorijos kelią link pramogų olimpo bei tapimą daugiavaike mamyte. Taigi, apie viską iš pradžių.

Muzikos karjera

Prisiminkime trumpai, kaip prasidėjo Viktorijos karjera, kuomet ji dar buvo ne Beckham, o Adams.

1993 metais Viktorija viename laikraštyje pamatė skelbimą, kad renkama merginų grupė. Fortūna buvo jai palanki, taip ji tapo viena iš penkių Spice Girls grupės narių. Po trejų metų, 1996 metais, jų pirmasis albumas „Wannabe" tapo populiariausiu singlu Didžiojoje Britanijoje ir dar 29 pasaulio šalyse. Pasaulinės šlovės laikai prasidėjo!

Kiekviena iš grupės merginų turėjo slapyvardį, Viktorijai labai tiko jos - Posh Spice. Jau tada ji išsiskyrė ypatingu stilingumu, ypač mėgo dėvėti trumpas juodas sukneles bei didžiulius aukštakulnius. Išėjus trečiajam grupės albumui, populiarioji grupė iširo, ir kiekviena iš narių ėmė rūpintis savo asmenine karjera.

Tiesa, 2007 metais Spice Girls susivienijo tam, kad pareklamuotų albumą „Greatest Hits". Viktorija ta proga vėl tapo brunete. Įsimintina, kad Londone garsiąją grupės dainą „Mama" tą kartą Viktorija jau dainavo su savo sūnumis.

Spice Girls
Spice Girls
AFP/Scanpix

Mados karjera

Pabandžiusi solinę muzikinę karjerą, Viktorija pasinėrė į mados vandenis. Ji pristatė ne vieną rankinių, suknelių, rūbų, net saulės akinių kolekcijas. Viktorija turi savo kvepalų liniją - Intimately Beckham. Viktorijos ir Deivido rūbų bei kvepalų ženklas - jų vardų ir pavardės pirmosios raidės - dVb (David/Victoria Beckham). Mados kritikai Viktorijos kuriamus rūbus apibūdina kaip ir ją pačią - rafinuota, elegantiška, prabangi, santūri. Štai net Karlas Lagerfeldas viešai yra pasakęs, kad jis yra didelis Viktorijos Beckham gerbėjas.

Mamos karjera

Už garsiojo futbolininko Deivido Beckham'o Viktorija ištekėjo 1999 metų liepos ketvirtąją. Per šiuos metus šeima susilaukė trijų sūnų ir pagrandukės dukrytės. Tai, kad svajoja susilaukti mergaitės, Beckham'ai neslėpė jau seniai, todėl 2011 -aisiais gimusi Harper, rodos, išpildė visas įžymiosios poros svajones.

Deividas ne viename interviu yra pasakojęs apie pastangas po trijų sūnų gimimo susilaukti būtent mergaitės.Jie su žmona laikėsi tam tikros dietos, be to, žinojo daug lytinio akto pozų, kurios padidina galimybę susilaukti mergaitės.

Victoria Beckham, David Beckham, nėščia
Victoria laukėsi dukrytės, kai su vyru dalyvavo princo Williamo ir Catherinos Middleton vestuvėse
Reuters/Scanpix

Tai, kad Viktorija laukiasi ketvirtą kartą, buvo galima spėti iš daug ženklų - vakarėliuose ji atsisakė alkoholio, pasirodydavo ne tokia įdegusi soliariumuose, kaip iki tol, be to, pašalino silikoną iš krūtinės, kuris buvo įdėtas plastinės operacijos metu. Po šių žingsnių tapo aišku - Viktorija vėl bus mama. Taip ir buvo. 2011 metais vasarą gimė mergaitė, taigi, šeimos noras išsipildė, gausi šeima padidėjo dar vienu nariu, berniukai dovanų gavo mažąją sesutę, kurią dievina.

Ketvirtasis nėštumas buvo itin rizikingas

Tarp kitko, ketvirtuoju žvaigždės nėštumu džiaugėsi ne visi. Kai kurie medikai garsiai atkalbinėjo nuo nėštumo ir gimdymo, mat iki tol visi trys sūnūs gimė po cezario pjūvio operacijos. Buvo sakoma, kad ketvirta iš eilės operacija nėra gerai moters organizmui, kyla pavojus, kad nėštumas bus su komplikacijomis.

Victoria po mylimos dukrytės Harper gimimo
DELFI montažas

Be to, Viktorijai buvo prikaišiojamas jos ypatingas lieknumas, kalbama, kad tai gali lemti priešlaikinį gimdymą ir mažą kūdikio svorį.

Iš tiesų ketvirtasis nėštumas nebuvo lengvas - Viktoriją nuolat pykino, ji jautėsi prastai. Kaip yra sakiusi interviu, tomis minutėmis jai labai padėjo juodoji arbata ir apelsinų džemas, kurio ji juokavo suvalgiusi ne vieną kilogramą.

Dvejų metukų Harper - ketvirtasis Victorios ir Davido vaikas
AP/Scanpix

Tačiau visos grėsmės ir nesklandumai neatbaidė Viktorijos nuo minties susilaukti savo princesės, ir gimė sveikutė mažylė Harper. Dvejų metų mažylę jau galima išvysi ant tėvų rankų kai kuriuose renginiuose, tačiau praeis dar metai, kiti, ir raudonuoju kilimu žingsniuos jau šeši Beckham'ai.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis