TOP 10 filmų apie tėvystę, kuriuos verta pamatyti

Vaiko planavimas ar laukimas reikalauja ne tik mamų, bet ir būsimų tėvelių pasiruošimo. Vienas iš būdų daugiau laiko leisti kartu – drauge žiūrėti filmus apie tėvystę. Filmų mamytėms topą jau buvome sudarę (jį gali rasti ČIA), todėl dabar eilė atėjo filmų tėčiams topui.

Paveldėtojai / The Descendants

IMDB: 7,4

Meto žmona Elizabet po avarijos guli ištikta komos. Dar daugiau – jis sužino, jog žmona turėjo meilužį! Dukterys Aleksandra ir Skoti pasirodo esančios ne ką geresnės už mamą – tėtis joms praktiškai neegzistuoja ir tėra nieko neišmanantis pusamžis vyras.

TAIP PAT SKAITYKITE:
Vytautas Mackonis: Penelopę įsimylėjau iš pirmo žvilgsnio. Išskirtinis interviu ir foto
15 idėjų, kaip įdomiai praleisti šį savaitgalį

Ponia Dautfajė / Mrs. Doubtfire

IMDB: 6,7

Po skyrybų herojus - nevykėlis aktorius - gali tik kartą per savaitę matyti vaikus, teismo paskirtus auginti buvusiai žmonai. Jis labai myli savo atžalėles, todėl persirengia senute škote ir padaro viską, kad jo buvusi žmona jį pasamdytų aukle...

Paskutinis jaunikio išbandymas / Meet the Parents

IMDB: 7,0

Ligoninės sanitaras Gregas ilgai repetavo, kaip pasipiršti mylimai merginai Pem. Jie vyksta į užmiestį susipažinti su Pem tėvais. Čia jis turėtų iškilmingai pasipiršti merginai. Tačiau Gregas – nevykėlis, kurio geriausi sumanymai virsta niekais ir gyvenimą paverčia košmaru. Nelaimėlis net nenutuokia, kokie išbandymai jo laukia.

Liūtas karalius / The Lion King

IMDB: 8,4

Simba gimsta liūtų karalių šeimoje.Simbos dėdė Randas, kuris nori tapti karaliumi, nužudo Simobos tėvą, tikrajį karalių, išveja Simbą iš karalystės. Kai Simba užauga, jis atsitiktinai sutinka vaikystės draugę Nalą. Jis ją įsimyli. Būtent jos ikalbėtas, Simba grįžta į savo gimtinę ir kaunasi dėl teisės į sostą.

Nuotakos tėvas / Father of the Bride

IMDB: 6,3

Niekas geriau už Stivą Martiną ir nebūtų įstengęs suvaidinti tėvo, kuris aukština vyro meilę moteriai kaip didžiausią žmonijos turtą... kol ši staiga paliečia jo paties dukrą.

Pagrobimas / Taken

IMDB: 7,8

Septyniolikmetė Kim gyvena Kalifornijoje su mama ir patėviu Stiuartu. Jos tikras tėvas – slaptųjų tarnybų agentas Brajanas Milsas. Kai Kim tėvai skyrėsi, jis dėl savo mylimos dukrelės Kim paliko tarnybą, kad galėtų būti kuo arčiau jos – Kalifornijoje. Kai Kim paprašo tėčio pasirašyti tėvų sutikimą kelionei į Paryžių, Brajanas ilgai negalvojęs sutinka. Paryžiuje jo dukrą bei jos draugę pagrobė albanų mafija, užsiimanti prekyba žmonėmis...

Žuviukas Nemo / Finding Nemo

IMDB: 8,1

Nuostabiame povandeniniame pasaulyje, šiltuose ir spalvinguose tropikų vandenyse gyvena žuvų šeima - tėvas Merlin ir sūnelis žuviukas Nemo. Tėvas labai saugo sūnelį nuo gausybės vandenyne tykančių pavojų, žuviuką Nemo. Tačiau Nemo labai nori pažinti jį supantį pasaulį. Vieną dieną mažąjį žuviuką pavagia iš gimtųjų koralų namų. Nusiminęs tėvas Merlin, lydimas žuvytės Dory, kuri turi labai gerą širdį, bet labai blogą atmintį, leidžiasi į nuotykių kupiną kelionę per visą vandenyną ieškodamas savo sūnaus.

Džonas Q / John Q

IMDB: 6,8

Džonas Q. Archibaldas yra paprastas žmogus. Jis dirba fabrike ir rūpinasi savo šeima. Jo žmona Denise ir sūnus Michaelis yra visas jo pasaulis. Bet kai Michaelas rimtai suserga, viskas tarytum griūva…

Kietas Tėtušis / Big Daddy

IMDB: 6,2

Daug keistų aplinkybių suplaukė vienu metu ant vienos vienintelės Sonio galvos: jo mergina išėjo pas vyresnį ir turtingesnį vyriškį, jo draugas Kevinas turi sūnų, apie kurį iki šiol niekas nieko nežinojo, pats Kevinas šiuo metu – Kinijoje. Ir ką? Sonis įsivaikina savo draugo sūnų, tikėdamasis išspręsti vienatvės klausimą, sujaudinti savo buvusią draugę ir pasirodyti rūpestingo ir geraširdiško žmogaus rolėje. Bet netikėtai Sonis nuoširdžiai pamilsta vaiką ir iš paskutiniųjų stengiasi būti geru tėčiu.

Kelias į pražūtį / Road to Perdition

IMDB: 7,7

1931-ieji, Čikaga, Didžiosios Depresijos metai. Besibastančios airių gaujos nario Michael Sullivan (vaid. Tom Hanks) nusikalstama veikla netikėtai atsigręžia prieš jį patį – žūsta jo mylima žmona ir sūnus. Genamas keršto ir atpildo siekio tėvas su likusiuoju gyvu jaunesniuoju sūnumi leidžiasi į kelionę…

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis