2013 apžvalga: naujagimių susilaukė didelis būrys Lietuvos žvaigždžių

Kai pradėjom skaičiuoti, kiek žinomų Lietuvos šeimų šiais metais sulaukė gandro vizito bei gyvos jo dovanėlės, nustebome - skaičius įspūdingas. Džiaugiamės derlingais metais ir dar kartą sveikiname jaunus tėvelius

Gimtadienis sausio pirmąją! Įdomi data, ar ne? Šią dieną savo gimtadienius švęs TV laidų vedėjo Jono Radzevičiaus dvynukai. 2013 metų pirmąją dieną gimę mažyliai Joną ir jo žmoną Vitaliją akimirksniu pavertė daugiavaike šeima. Jie jau augino dvi dukrytes, o iš pirmos santuokos vyras turėjo sūnų. Skanaus torto mažiesiems Radzevičiukams!

Jonas Radzevičius
A.Solomino nuotr.

Naujuosius metus ne namuose, o gimdymo namuose sutiko ir operos solistė Joana Gedmintaitė, su vyru Gintaru metų pradžioje susilaukusi antros dukrytės. Pirmoji - Diana - jau paauglė, mažylę tėvai pavadino Aura.

Joana Gedmintaitė
Joana Gedmintaitė
DELFI / Tomas Vinickas

Žurnalistui, humoristui ir didžėjui Rimui Šapauskui šie metai taip pat buvo ypatingi. Su žmona Lina jie susilaukė sūnaus Juozapo. Šeimos pirmagimei Elžbietai dabar augti daug smagiau, net neabejojame!

Rimas Šapauskas
Rimas Šapauskas
DELFI / Tomas Vinickas

ŽAS narys ir kulinarijos virtuozas Gidonas Šapiro - Bilas su mylimąja Dovile Armalyte metų pradžioje susilaukė sūnaus Benedikto. Tai lotynų kilmės vardas, reiškiantis „palaimintas".

Gidonas Šapiro
Gidonas Šapiro
DELFI / Tomas Vinickas


Olimpinė čempionė Gintarė Volungevičiūtė - Scheidt su vyru Roberto susilaukė antro sūnaus. Vyresnėliui Erikui kompaniją dabar palaikys broliukas Lukas.

Gintarė Volungevičiūtė-Scheidt su vyru Robertu ir sūnumi Eriku
Gintarė Volungevičiūtė-Scheidt su vyru Robertu ir sūnumi Eriku
Asmeninio archyvo nuotr.

Buvęs krepšininkas Arvydas Macijauskas su žmona Viktorija šiais, besibaigiančiais metais, susilaukė dukrytės Gabrielės. Pora jau augina pirmagimį sūnų Lauryną.

Arvydas Macijauskas
Arvydas Macijauskas
DELFI (P.Garkausko nuotr.)

Šią vasarą tėvais tapo ir prodiuseris, menininkas Egmontas Bžeskas su žmona Reda. Mylimai pirmagimei žinoma pramogų pasaulio pora išrinko Amelijos vardą.

Egmontas ir Reda Bžeskai
Egmontas ir Reda Bžeskai
DELFI

Prodiuseris Rolandas Skaisgirys metų pradžioje su mylimąja Vaida Poderyte susilaukė sūnaus Ato. Nepraėjus ir pusei metų, jaunoji mamytė kibo į darbus vyro prodiuserinėje kompanijoje. Ji savo pavyzdžiu įrodo, kad galima būti ir mama, ir gera darbuotoja, ir žavia moterimi.

Rolandas Skaisgirys ir Vaida Poderytė
Rolandas Skaisgirys ir Vaida Poderytė
DELFI / Šarūnas Mažeika

Olimpinis vicečempionas Edvinas Krungolcas šią vasarą tapo tėčiu - jo žmona Vesta pagimdė dukrytę. Tai pirmoji penkiakovininko atžala.

Edvinas Krungolcas sužmona Vesta
A.Solomino nuotr.

Lietuvos televizijos žinių vedėjas Marijus Žiedas - pavyzdingas trijų vaikučių tėtis. Neseniai gimusi dukrytė Gilė - trečioji jo ir žmonos Ievos atžala. Pora dar augina sūnų Pijų Vakarį ir dukrelę Elzę.

Marijus Žiedas
Marijus Žiedas
DELFI / Šarūnas Mažeika

Krepšininkui Jonui Mačiuliui su žmona Agne gimė antra dukra, trejų metų Kamilės sesytė.

Jonas Mačiulis su šeima
DELFI / Tomas Vinickas

Šokėjas Vytautas Mackonis su žmona Natalija baigiantis metams susilaukė dukrytės Penelopės. Prieš pusantrų metų susituokusi pora kruopščiai suplanavo šeimos pagausėjimą ir b galo džiaugėsi, kad jų svajonė tapti tėvais išsipildė.

DELFI / Kiril Čachovskij

Šių metų atstovas Eurovizijoje, dainininkas Andrius Pojavis iš karto po dalyvavimo Eurovizijos finale Švedijoje antrą kartą tapo tėčiu. Jo ir žmonos, italės Isabellos, namuose šiuo metu krykštauja jau dvi dukrytės.

Andrius Pojavis
Andrius Pojavis
DELFI / Šarūnas Mažeika

Tėvyste džiaugiasi dizaineris Aleksandras Pogrebnojus, su žmona Monika Račiūnaite - Pogrebnoje susilaukęs pirmagimio sūnaus. Penktą dešimtį įpusėjęs vyras ir perpus jaunesnė žmona sūneliui išrinko Mykolo vardą.

Aleksandras Pogrebnojus ir Monika Račiūnaitė
DELFI / Tomas Vinickas

Kartu su vyru Romanu Čeburiaku, Aistė Jasaitytė susilaukė antros dukrytės. Pirmoji - Elzytė - gimė ypatingu laiku - pirmąją Naujųjų metų dieną! Jai tuoj sueis ketveri. Besilaukdama antrosios, Sofijos, moteris jautėsi gerai ir iki paskutinės dienos buvo aktyvi.

Aistė Jasaitytė Čeburiak
DELFI / Šarūnas Mažeika

Su krepšininku Rolandu Alijevu dainininkė Goda Sabutytė - Alijeva augina trejų metų pirmagimę Tėją bei šiais metais gimusį naujagimį sūnelį, kurį pavadino retu Amilio vardu. Tai, kad pora laukiasi antrojo vaikučio nenustebino nei draugų, nei gerbėjų. Po pirmojo gimdymo praėjus vos keliems mėnesiams pirmuosiuose interviu jauna mamytė atvirai sakė, kad jau svajoja apie antrą kūdikį. Ir štai, norai išsipildė.

Goda Alijeva
Asmeninio archyvo nuotr.

Renata Šakalytė - Jakovleva ir Viktoras Jakovlevas šias Kalėdas sutinka jau trise. Žurnalistų šeimoje lapkričio 22 dieną gimusi mergaitė - pirmasis vaikelis. Renata ilgai dirbo TV3 žinių vedėja ir net nebandė maskuoti didėjančio pilvuko. Būsimasis tėtis - taip pat žinių laidos vedėjas, dirbantis kitoje "barikadų" pusėje - LNK televizijoje.

Renata Šakalytė Jakovleva
DELFI / Kiril Čachovskij

Dainininkas Donatas Montvydas ir jo žmona, šokėja, Veronika Brasaitė susilaukė mergaitės. Seniai draugaujanti pora susižadėjo šių metų gegužę, kai viešėjo Japonijoje. Po vestuvių ilgai netrukus atskriejo žinia apie pirmagimės gimimą. Sveikiname jaunus tėvelius!

Donatas Montvydas
DELFI / Tomas Vinickas

Mingailės ir Manto Kalniečių šeimoje krykštauja du vaikai. Gražioji šviesiaplaukė garbanė Gretė turi broliuką Taurą. Kaune pagimdžiusi Mingailė yra žiniasklaidai sakiusi, kad jai labai patinka būti mama ir džiaugtis kiekvienu nauju vaiko atradimu.

Mantas Kalnietis
DELFI / Šarūnas Mažeika

LNK laidos tėvams„Padėkime augti" vedėja Laura Imbrasienė - jau dviejų vaikučių mama. Gruodžio pradžioje Laurai ir jos vyrui Gediminui gimė dukrytė, kurios labai laukė ir šeimos pirmagimis - sūnus Mantas. Laura Imbrasienė neslėpė, kad apie antrą vaikutį svajojo seniai, jo nebuvo lengva susilaukti, todėl dabar ji yra be galo laiminga.

Laura Imbrasienė
Klubas.lt (J.Baliutavičiaus nuotr.)

Krepšininkas Kšyštofas Lavrinovičius su žmona Tatjana vasarą tapo daugiavaikiais - jiems gimė dukrelė Emily. Pirmieji du poros vaikai - sūnūs Danielius ir Dominykas. Kšyštofo brolis dvynys Darjušas augina du sūnus.

Kšyštofas Lavrinovičius
DELFI / Šarūnas Mažeika

Martynas Starkus su žmona Kotryna šiemet susilaukė Elzės. Ja džiaugiasi ir pirmagimė poros dukrytė Mėta. Be to, Martynas turi dukterį Martyną iš pirmosios santuokos.

Martynas Starkus
Martynas Starkus
DELFI / Šarūnas Mažeika

Krepšininkas Renaldas Seibutis ir jo žmona Dovilė susilaukė pirmosios atžalos - berniuko. Pora santuoką įregistravo irgi šiemet, vasarą.

Renaldas Seibutis
DELFI / Kiril Čachovskij

Krepšininkas Ramūnas Šiškauskas vasarą tapo daugiavaikiu tėvu - jo žmona Edita pagimdė trečią sūnų. Su žmona jis jau augino du vyresniuosius sūnus.

Ramūnas Šiškauskas
Ramūnas Šiškauskas
DELFI / Tomas Vinickas

Sūnaus Maksimilijano šiemet susilaukė garsioji Lietuvos dviratininkė Simona Krupeckaitė. Su vyru Dmitrijumi Panevėžyje gyvenančiai sportininkei tai pirmoji atžala.

Simona Krupeckaitė
Simona Krupeckaitė
DELFI / Šarūnas Mažeika

Spalio 17 -osios rytą dizaineris Robertas Kalinkinas su žmona Agne susilaukė pirmagimio sūnaus. Lygiai prieš savaitę jis Vilniuje, Siemens arenoje, pristatė naujausią savo drabužių kolekciją. Užkulisiuose vyrui talkino ir jo žmona, susikibę už rankų jie išėjo nusilenkti publikai kolekcijos pristatymo finale.

Robertas Kalinkinas
Organizatorių archyvas

Dizaineris Giedrius Paulauskas su žmona Aiste Krasuckaite šiemet susilaukė sūnaus, kurį pavadino gražiu Bernardo vardu.

Giedrius Paulauskas ir Aistė Krasuckaitė
Giedrius Paulauskas ir Aistė Krasuckaitė
DELFI / Tomas Vinickas

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis