Tuoj gimdysianti princesė Zara nesiskiria su žirgais FOTO

Karalienės Elžbietos II -osios anūkės Zaros Phillips gimdymas vos prasidėjus 2014 - iesiems metams - pirmasis didelis įvykis karališkoje Didžiosios Britanijos šeimoje šiemet.

Nepaisant to, kad šios naujienos detalių su nekantrumu laukia monarchijos gerbėjai, Zara Phillips su vyru Mike Tindall tikisi, kad jiems pavyks išsaugoti maksimalų privatumą ir sukurti savo atžalai „normalų" šeimos gyvenimą, suteikti jam įprastą vaikystę, kokia mėgaujasi tūkstančiai kitų britų.

Zara yra karalienės Elžbietos II vyriausioji anūkė, jos mama Anne - vienintelė karalienės duktė. Zaros tėvai, princesė Anne ir Markas Phillipsas, yra išsiskyrę.

Prieš dvejus metus ištekėjusi už buvusio regbio žaidėjo Mike Tindall, princesė Zara laukiasi pirmagimio.
Vida Press

TAIP PAT SKAITYKITE:
Klaidos, kurias daro jautraus vaiko tėvai
Mamos atvirauja,kaip rinko savo vaikams vardus

Gimęs kūdikis bus 16-asis eilėje į karališkąjį sostą. Priminsime, kad liepą gimęs princo William'o ir Kembridžo kunigaikštienės Catherine Middleton sūnus George'as yra trečiasis eilėje į sostą po savo tėčio bei senelio Charles'o.

Princesė Zara ištekėjo netrukus po pusbrolio Williamo, o apie nėštumą paskelbė panašiai tada, kai Williamui ir Kate gimė sūnelis.
Vida Press

Zara Phillips yra pasirengusi netrukus po gimdymo atnaujinti savo jojimo treniruotes. 32 -ejų metų Zara yra aistringa žirgų sporto mylėtoja, Pasaulio čempionė, Olimpinių žaidynių dalyvė. Pranešama, kad pagimdžiusi princesė tikisi dalyvauti šių metų rugpjūtį Prancūzijoje vyksiančiame Pasaulio jojimo čempionate. Savo pomėgį joti Zara Phillips paveldėjo iš mamos, princesė Anne taip pat buvo patyrusi jojikė, Didžiosios Britanijos garbę gynusi Monrealio olimpiadoje, pripažinta geriausia Europoje.

Princesė Zara negali gyventi be žirgų. Tai - jos didžioji meilė.
Vida Press

Paprastai Zaros Phillips gyvenimas nėra Didžiosios Britanijos geltonosios spaudos objektas, tačiau kiek daugiau diskusijų buvo kilę šią vasarą, kai pora jau buvo paskelbusi apie nėštumą, ir Zara vis tiek pasiryžo dalyvauti vienose jojimo varžybose. 

Šiose varžybose princesė Zara jau laukėsi vaikučio.
Vida Press

Moters poelgis joti nėščiai sukėlė diskusiją: ar būsimoji mama teisingai elgiasi?
Vida Press

Numatytoji gimdymo data - sausio 14 -oji. Kas - berniukas ar mergaitė - gims, yra nežinoma, nes būsimieji tėvai nenorėjo iš anksto žinoti vaiko lyties.

Princesė Zara - vyriausioji Karalienės Elžbietos II -osios anūkė.
Vida Press

Išsirinkti ligoninę (Gloucestershire Hospitals NHS), kurioje ji gimdys savo pirmagimį, Zarai padėjo jos brolis, Peter Phillips. Mat jo žmona Autumn ten susilaukė dviejų dukryčių, Savannah ir Isla. Ligoninė yra netoli šeimos namų. Tuo tarpu pati Zara, kaip ir brolis, gimė Šv. Marijos ligoninėje, čia pasaulį išvydo ir Zaros pusbroliai, princai Harry ir Williamas, čia gimė ir karališkasis kūdikis George.

Beje, princesė Zara buvo viena iš krikštamočių spalį, kuomet buvo krikštijamas princo Williamo ir Kate sūnelis George'as.

Princo George krikštynos 2013 -ųjų metų spalį, Zara - jo krikšto mama.
Vida Press

Nors Zara Phillips ir skaičiuoja paskutines nėštumo dienas, ji nepraleidžia progos apsilankyti jojimo varžybose. Štai ir dabar, likus dviem dienoms iki numatytos gimdymo datos, ji apsilankė žirgų lenktynėse.

Su Mike Tindall Zara susipažino 2003 -aisiais, o susituokė 2011 metų liepą, praėjus trims mėnesiams po Zaros pusbrolio princo Williamo ir Catherine vestuvių. Jos buvo gerokai kuklesnės, negu Williamo ir Kate. Zaros vyras yra buvęs Anglijos regbio rinktinės žaidėjas. 

Būsimasis mažylis, kaip ir jo mama, neturės karališkojo titulo.

Dėmesio!

Kviečiame atsakyti į žemiau esančius klausimus ir mėnesio gale išrinksime vieną laimėtoją (su juo susisieksime asmeniškai), kuriam padovanosime 100 Lt vertės apatinių rūbų parduotuvės čekį.


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis