Meilę dukrytei Robbie Williamsas įamžino neįprastu būdu FOTO

Garsusis dainininkas Robbie Williamsas po savaitės švęs savo 40 -ąjį jubiliejų. Metukų dukrytę auginantis vyras meilę jai yra įamžinęs ne visai įprastu būdu.

Britų dailininkas Robbie Williamsas jau daugiau kaip metai džiaugiasi tėčio statusu. 2012 metų rugsėjo 19 -ąją jam ir žmonai aktorei Aydai Field gimė mergaitė. Pirmagimę pora pavadino Theodora Rose Williams, tačiau sutrumpintai ją vadina Teddy.

Tapęs tėčiu Robbie jau po dviejų dienų savo socialiniame tinkle pasidalino šia naujiena ir publikavo nuotrauką, kurioje dviejų dienų mažylė snaudžia ant jo krūtinės.

Vida Press

Tėtis antrą kartą pakeitė sauskelnes. Antra Teddy diena planetoje. Toks užrašas puikavosi po paskelbtąja nuotrauka. Mergaitė gimė vienoje Londono ligoninėje ir svėrė 3,2 kg.

Vida Press

Robbie Williamsas savo muzikinę karjerą pradėjo vaikinų grupėje „Take That" dar 1990 metais. Šiai iširus tęsė solinę karjerą.

2013 -aisiais Robbie Williamsas koncertavo Taline, kur į įspūdingą šou buvo parduota apie 60 tūkst. bilietų. Kaip juokavo koncerte dalyvavę lietuviai, trečdalis klausytojų buvo iš Lietuvos.

Vasario 13 dieną Robbie Williamsas švęs 40 gimtadienį.  Šiuo metu pora su dukryte gyvena Los Andžele (JAV), tačiau Robbie yra sakęs, kad jo manymu, Didžioji Britanija yra tinkamesnė augti vaikams.

Vida Press

Paskutinę sausio dieną fotografai įamžino Robbie Williamsą vaikštinėjantį Los Andžele. Įamžintos ir jo tatuiruotės, kuriose jis deklaruoja savo meilę dukrytei Teddy.

Vida Press

Vida Press

Iš viso dainininkas turi keliolika tatuiruočių įvairiose kūno vietose. Viena iš jų - dukrytės garbei. Ji buvo atlikta 2013 metų balandžio mėnesį, kai mažylei Teddy buvo septyni mėnesiai. Tatuiruotė yra ant kairiosios rankos, ištatuiruotas meškutis, kurio pilve - raidė T.

Vida Press

Manoma, kad ištatuiruotoji raidė A ant dainininko kairiosios rankos bevardžio piršto yra skirta jo žmonai Aydai, reiškia jos vardo pirmąją raidę ir atstoja vestuvinį žiedą.

Ar Jums priimtinas toks meilės įrodymas ant kūno?


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis