Skani užkandėlė iš lavašo: ir šventei, ir kasdienai

Jei savo namiškius norite palepinti nekasdieniu patiekalu, rekomenduojame išbandyti Jelenos sumuštinių receptą, tai – lavašo suktinukai su pievagrybiais, kurie puikiai tiks šventei, kasdienai. Skonis sužavės ir pačius mažiausius!

Reikės:

- 1 vnt lavašo;

- 400 g pievagrybių;

- pakuotės fermentinio sūrio;

- 2 virtų kiaušinių;

- geros saujos marinuotų kaparėlių;

- 2 nedidelių svogūnų;

- druskos, pipirų;

- majonezo. 


Kaip gaminti?

Svogūnus supjaustome kubeliais.

Pievagrybius supjaustome smulkiais kubeliais, sūrį ir virtus kiaušinius sutarkuojame burokine tarka.

Svogūnus apkepiname iki auksinės spalvos, beriame pievagrybius ir taip pat apkepiname.

Tada beriame smulkintus kaparėlius, pabarstome druska, pipirais ir viską dar minutę pakepame.


Įdarą atvėsiname, sumaišome jį su tarkuotu sūriu, kiaušiniais ir majonezu.

Lavašą ištepame mūsų įdaru ir atsargiai susukame, suvyniojame į maistinę plėvelę ir dedame porai val. į šaldytuvą (galima laikyti pernakt).

Išėmus gražiai supjaustome.



Skanaus!


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis