Vaikų mada Lietuvoje: nuotaikingas laisvalaikio stilius FOTO

Šįmet kūrėjai jaunimui siūlo rinktis nuotaikingą aprangą. Vaikams ir paaugliams pristatytose kolekcijose išryškėjo pastelinių spalvų, džinsinio audinio, žaismingų raštų ir ryškiaspalvių aksesuarų tendencijos.

Savaitgalį vykusioje parodoje „Mūsų vestuvės“ buvo pristatytos ne tik vestuvių šventei skirtos suknelės, bet ir mažųjų mada. Dizaineriai ragino jaunimą pasitikti pavasarį drąsiu ir žaismingu stiliumi.

TAIP PAT SKAITYKITE:
Kokių žodžių geriau nesakyti vaikui, kad jis augtų laimingas?
Kaip atskirti meilę nuo lepinimo?

Prekių ženklo „House“ pristatyta kolekcija išsiskyrė linksma ir šventine grafika. Ryškiaspalvių drabužių komplektus papildė įvairių dydžių bei spalvų aksesuarai: rankinės, akį traukiančios skarelės bei papuošalai. 

O ženklas „Seppala“, kad jaunimo apranga būtų ne tik ryški, stilinga, bet ir patogi, rekomendavo rinktis klasika pripažintus audinius: džinsą, medvilnę bei trikotažą.

A. Volungės nuotr.

Daugiau nuotraukų - fotogalerijoje:

„Takko Fashion“ drabužiai skirti drąsioms ir kūrybingoms asmenybėms. Tokioms, kurios nebijo mados bei stiliaus iššūkių, nori išsiskirti iš minios. Kolekcijos kūrėjai pasiūlė kontrastingus derinius: šį tą seno ir naujo, mielo ir agresyvaus, švelnaus ir ryškaus. 

„Reserved“ kolekcijoje ryškėjo sodrios spalvos ir žaismingi raštai. Spalvingi aksesuarai pagyvino šiuolaikiškus drabužių ansamblius.

A. Volungės nuotr.

Daugiau nuotraukų - fotogalerijoje:

Nuotraukos - Aušros Volungės
Demonstravo
- Modeliai.lt

Dėmesio!

Kviečiame atsakyti į žemiau esančius klausimus ir mėnesio gale išrinksime vieną laimėtoją (su juo susisieksime asmeniškai), kuriam padovanosime 6 mėnesių žurnalo "TAVO VAIKAS" prenumeratą.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis