Nuotraukų konkursas "Saldžių sapnų" +REZULTATAI

Kviečiame dalyvauti naujame nuotraukų konkurse "Saldžių sapnų", kur jūsų laukia smagi dovana!

Konkurso sąlygos:

- Konkursui tinka kokybiškos bei temą atitinkančios nuotraukos.

- Konkursas tęsiasi nuo birželio 1 iki liepos 1 dienos (imtinai).

- Kiekviena šeima gali dalyvauti tiek kartų, kiek nori.

- Pasibaigus konkursui laimėtoją išrinks TavoVaikas.lt portalo redakcija.

- Prizas atkeliaus tiesiai jums į namus.

Apie dovaną:

Namukas „Kaimelis“ (88 x 72 x 88 cm) yra skirtas mėgstantiems gyvūnus ir nuotykius gamtoje. Ant sienų netrūksta įvairių gyvūnėlių, kuriuos galima nuspalvinti, ir kurie padaro šį namelį labai žaismingu.

Kartoniniai nameliai yra puiki papildomo ugdymo priemonė, skirta vaikų vaizduotės ir kūrybiškumo ugdymui, komandinės veiklos skatinimui ir tiesiog didesniam žaidimų džiaugsmui. Tai vaikams skirti kartoniniai nameliai, pritaikyti įvairiems žaidimams, kuriuos iš pradžių reikia surinkti ir nuspalvinti. Nameliai yra ekologiški, patvarūs, saugūs bet kokio amžiaus vaikams, pritaikyti žaidimams tiek namie, tiek kieme geromis oro sąlygomis. 


 
www.ZaisliniaiNamai.lt

KONKURSO REZULTATAI

Ačiū Jums labai už aktyvų dalyvavimą konkurse. Išrinkti vieną laimėtoją redakcijai buvo labai sunku. Mes turėjome keletą nuotraukų favoritų, tačiau nusprendėme dovaną skirti štai šiai miegalei Gustei:


Smerkiame nesąžiningus konkursų dalyvius ir perspėjame, kad už fotografijų (kaip ir bet kokio kito kūrinio) autorystės pasisavinimą gresia baudžiamoji atsakomybė ir laisvės atėmimas iki 2 metų pagal LR Baudžiamojo kodekso 191 straipsnį. Skaitytojus, pastebėjusius vogtas fotografijas, maloniai prašome nedelsiant pranešti redakcijai tavovaikas@delfi.lt.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis