Aštuntą mėnesį nėščia bėgikė metė iššūkį ir stojo į kovą FOTO

Aštuntą nėštumo mėnesį ne viena būsimoji mama skundžiasi padidėjusiu nuovargiu, nerangumu, dideliu pilvuku, kuris trukdo susilenkti ar greičiau paėjėti. Tačiau bėgikei Alysiai Montano tai nė motais. Likus 7 savaitėms iki gimdymo ji dalyvavo lengvosios atletikos čempionate.

Žinoma JAV lengvaatletė Alysia Montano (28) - aštuntą mėnesį nėščia. Iki gimdymo liko vos 7 savaitės.

Prieš kelias dienas lengvaatletė sulaukė milžiniško  dėmesio - mat su savo didžiuliu pilvuku pasiryžo dalyvauti JAV čempionato 800 m bėgimo rungtyje.

TAIP PAT SKAITYKITE:
10 filmų, kuriuos vaikai turi pamatyti iki paauglystės
Interneto hitas: šuo moko kūdikį šliaužti

2012 metais Londono olimpiadoje Alysia buvo penkta, be to, būsimoji mama yra daugkartinė JAV lengvosios atletikos čempionė.

AFP/Scanpix

Amerikietė čempionate dalyvavo tik gavusi gydytojų leidimą. Šį nėščiosios poelgį žiūrovai vertino įvairiai. Vieni garbino sportininkę, vadindami ją tikra "supermama". Kiti sakė, kad toks dėmesio troškimas yra nesveikas - verčiau būsimoji mama pasaugotų save ir būsimą mažylį. Gydytojai, komentuodami sportininkės poelgį, sakė, kad kasdien besitreniruojančiai sportininkei tai yra įmanoma, tačiau jei tai sugalvotų padaryti nesportuojanti nėščioji, pabaiga galėtų būti liūdna.

AFP/Scanpix

Geriausias Alysios rezultatas - 1:57.34, kurį ji pasiekė 2010 metais Monake. Be abejo, jo pasiekti šįkart moteriai nepavyko. Tačiau jos rezultatas -  2:32.13 yra įspūdingas, žinant, kad jis priklauso 34 -ą nėštumo savaitę besilaukiančiai moteriai.

Po gimdymo sportininkė žada ilga nedelsti ir grįžti į bėgimo trasą. Ji yra užsiminusi, kad svajoja apie nuosavą sporto studiją, kurioje galėtų sportuoti ir jauni tėvai, atsinešdami su savimi kūdikius.

Nuotraukų galerijoje - nėščioji bėgikė:

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis