Filmo „Ledo šalis“ gerbėjai gali džiūgauti

Jeigu auginate mažų vaikų, šių herojų nežinoti tiesiog negalite. "Ledo šalies" personažų populiarumas muša rekordus ir Lietuvoje. Viena iš geidžiamiausių šių metų mergaičių dovanų per Kalėdas buvo būtent dainuojančios lėlės iš šio filmo. Parduotuvės mirgėte mirga nuo įvairiausios filmo atributikos.

Disnėjaus studijos atstovai surengtoje spaudos konferencijoje San Fransiske oficialiai paskelbė, kad netrukus sulauksime populiariojo filmo „Ledo šalis" („Frozen") tęsinio.

Disnėjaus kompanijos kūrybos vadovas Johnas Lasseteris patvirtino tai, apie ką neoficialiai jau buvo kalbama senokai. Princesės Ana, Elza, Kristoferis, Hansas ir šmaikštusis Olafas sugrįžta. Neregėto populiarumo sulaukęs filmas „Ledo šalis" tapo tikru fenomenu - dainas iš filmo traukia maži ir dideli, o populiariausi pastarųjų metų personažai, be, abejo, yra būtent šio filmo veikėjai.

Joshas Gadas, įgarsinęs sniego senį Olafą, taip pat dalyvavo paskelbiant šią daug kam džiugią naujieną.

Vida Press nuotr.

Kol kas daugiau detalių apie filmo tęsinį nėra žinoma.

Pirmoji "Ledo šalies" dalis buvo palankiai sutikta ne tik mažųjų žiūrovų, bet ir kritikų. Štai 2014 metais per Oskarų teikimo ceremoniją filmas "Ledo šalis" buvo išrinktas geriausiu animaciniu filmu, o jame skambanti "Let It Go" daina - geriausia filmo daina. Geriausiu metų animaciniu filmu "Ledo šalis" paskelbta ir per 2014 Auksinių gaublių ceremoniją.

Filmas pasakoja apie princeses Aną ir Elzą, kurių seseriška meilė nugali daugybę sunkumų. Tik tikra meilė gali ištirpdyti ledus, – taip sakoma filme. Pamatysime, ar filmo tęsinys bus toks pat sėkmingas, kaip ir pirmoji dalis.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis