Įspūdingiausios 2016 metų nuotraukos iš gimdymo

Įamžinti gimdymą ir pasikviesti į šį svarbų gyvenimo įvykį profesionalų fotografą ryžtasi ne kiekviena šeima.

Lietuvoje ši tema yra kone tabu. Gimdymo fotografavimas nėra populiarus, o šią paslaugą pasirinkusios šeimos slepia savo norą turėti nuotraukų iš gimdymo.

Tuo tarpu užsienyje fotografijos iš gimdymo nieko nestebina. Fotografai specializuojasi fotografuodami naujagimius, gimdymus, ir tai nieko nebestebina.

Be to, daugelyje pasaulio šalių yra įstatymais reglamentuotas gimdymas, ir neretai savo aplinkoje gimdančios moterys jaučiasi jaukiai, atsipalaidavusios ir ryžtasi įamžinti gimdymo akimirkas.

Kai kurios gimdyvių padėjėjos – dulos – yra tuo pačiu ir fotografės, taigi, padėdamos gimdymo metu, padaro ir profesionalių nuotraukų.

„The Huffington Post“ paskelbė 2016 metų įspūdingiausias fotografijas iš gimdymo. Tai iš tiesų sukrečiančios ir įspūdingos nuotraukos, kurios užfiksavo stebuklingą gimties akimirką.

Moteris, kuri iš paskutiniųjų jėgų stengiasi stumti užgimstantį vaikelį; tėtis, imantis ant rankų prieš sekundę gimusį naujagimį; nevaisinga moteris, išdidžiai ant rankų laikanti ką tik pakaitinės motinos pagimdytą kūdikį. Šios ir kitos akimirkos užfiksuotos dvidešimt devyniose nuotraukose.

Visas jas galima pamatyti ČIA.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis