Į gimdyklą atėjo pasipuošęs kostiumu dėl vienos svarbios priežasties

Smagi istorija šiandien sklando socialiniuose tinkluose: vienas amerikietis į sesers gimdymą ligoninėje atėjo itin kruopščiai pasipuošęs. Ir priežastis – labai rimta!

Gimdymas ir pirmojo vaikelio gimimas yra šventė ne tik mamai ir tėčiui, bet ir jų artimiesiems. Smagi ir nuoširdi istorija šiandien sklando socialiniame tinkle "Twitter". Ohajo valstijoje (JAV) gyvenanti Iris Kessler savo paskyroje paviešino kelias nuotraukas, kurias matant negalima nesišypsoti.

Istorijos epicentre yra Iris vyresnioji sesuo, kuri ką tik pagimdė dukrytę, ir jų brolis Grantas.

Aštuoniolikmetis Grantas į ligoninę pamatyti sesers pirmagimės mergaitės atėjo su kostiumu ir ypač šventiškai pasipuošęs. To priežastis – pirmasis susitikimas su dukterėčia. Kaip "Twitter" paskyroje rašė jo sesuo, brolis pasipuošė taip nekasdieniškai, nes "Pirmasis įspūdis yra labai svarbus". Mes, lietuviai, tokiai progai turime sparnuotą posakį "Pagal drabužį sutinka".

Be jokios abejonės, kad naujagimei mergaitei yra visiškai nesvarbu, kaip pasipuošęs jos dėdė, tačiau pats Grantas galvoja kitaip ir šią svarbią akimirką atrodo ypatingai.

Iris Kessler, Granto ir gimdyvės sesuo, publikavo ir dar kelias nuotraukas, kuriose matyti naujagimė Carter bei išdidus dėdė, laikantis ją.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis