Kokioje padėtyje mylintis yra didesnė tikimybė susilaukti vaiko

Pastojimo pozos – kokios jos? Čia aptarsime kelias pastoti padėsiančias pozas.

Misionieriaus poza

Nors labai paprasta, tačiau gera poza. Vyrui esant ant moters, jis gali gerai į ją įsiskverbti, todėl gravitacija padės spermai patekti ten, kur reikia. Galima net gi pasikišti pagalvėlę po stuburo pagrindu.

Kojos prie galvos

Jei jūs gana lanksti, išmėginkite kitą misionieriaus pozos variantą. Vyras yra ant moters, kaip ir misionieriaus pozoje, ir remiasi rankomis, o moteris užkelia kojas taip, kad jos pėdos atsidurtų šalia pečių. Šioje pozoje vyrui yra lengviau judėti.

Šaukšteliai

Jei dar nesate bandę šaukštelių pozos, tikrai verta tai padaryti. Vyras ir moteris guli ant šonų bei žiūri ta pačia kryptimi, o vyras įsiskverbia į moterį iš nugaros. Nors ši poza užtikrina gerą įsiskverbimą, tačiau tai yra labiau ramiam vakarui skirta poza, kai abu esate pavargę ir norite intymumo, o ne siautulingo sekso. Šioje pozoje ne visiems patinka tai, kad negalite matyti partnerio veido, tačiau kai kuriuos tai net užveda.

Supimas lopšyje

Viskas taip pat, kaip šaukštelių pozoje, tačiau atsisukus į partnerį. Moteriai teks pakelti vieną koją ir apsivyti ja vyro kūno viršutinę dalį, kad jam būtų lengviau įsiskverbti.

Iš šono

Moteris guli ant šono. Jos viena koja pakelta, kad vyras galėtų atsiklaupti ant vieno kelio ir įsiskverbti į ją. Kai vyras įsitaiso savo pozoje, moteris gali pasukti viršutinę savo kūno dalį taip, kad ji gulėtų beveik plokščiai ir būtų veidu į partnerį. Jei vyras nori įsiskverbti giliau, jis gali šiek tiek pakelti moters koją į viršų ir link jos krūtinės.

Iš nugaros

Ši poza turi begalę variantų ir yra puiki, nes vyras gali giliai įsiskverbti į moterį.

Gulint - moteris guli ant pilvo, o vyras pasilenkia virš jos. Vyro kojos apžergia moters kojas. Tokiu būdu vyras gali puikiai įsiskverbti į moterį. Pradžioje vyrui reikia judėti atsargiai, kol išsiaiškins, ar moteriai tai malonu, nes per giliai įsiskverbus, galima pasiekti gimdos kaklelį, o moteriai tai gali būti nemalonu.

Sėdint - moteris sėdi nusisukusi nuo vyro ant jo kelių, todėl gali puikiai kontroliuoti įsiskverbimo gylį bei greitį.

Ant keturių - moteris stovi ant keturių, o vyras priklaupia už jos. Moteriai būtų patogiau ir maloniau, jei po alkūnėmis pasidėtų pagalvę.

Stovint - skirta drąsiausiems, nes čia teks sunkiai padirbėti! Norint sėkmingai giliai įsiskverbti, vyrui teks laikyti dalį moters svorio. Ją teks šiek tiek pakelti ir užsisodinti ant varpos. Daugumai porų prireiks sienos ar panašios atramos. Seksas stovint skirtas labai stipriems ir atletiškiems partneriams!

Parašyk Redakcijai

Čia pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų.

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis