Planuojame nėštumą: patarimai porai

Nėra atlikta konkrečių tyrimų, parodančių, kokios pozos padeda pastoti, o kokios nėra labai veiksmingos norint susilaukti vaikų. Tačiau akivaizdu, kad vienas iš svarbiausių dalykų, kai pora mylis norėdama susilaukti vaikų - tai turi būti malonu abiems, nes moteriai patiriant orgazmą sperma lengviau patenka į gimdą, be to, atsipalaidavus ir patiriant malonumą, tikimybė pastoti padidėja.

Jei mėgindami pastoti mylėsitės daug ir dažnai, ir tai taps rutina, abu greit nuvargsite. Įvairovė gali tapti gyvenimo prieskoniu. Pateikiame keletą idėjų, kokios pozos padeda pastoti:


Misionieriaus poza


Ši tiesmuka ir daug vaizduotės nereikalaujanti poza, kai vyras viršuje, užtikrina geresnį įsiskverbimą, ir gravitacijos jėgos veikiama sperma geriau patenka į vaginą. Dar geresnį rezultatą užsitikrinsite, jei moteris po dubeniu pasidės pagalvėlę.


Kojos prie galvos


Jei esate pakankamai lanksti, išmėginkite variaciją misionieriaus pozos tema. Vyras viršuje, kaip ir mylintis misionieriaus poza, remiasi rankomis, o moteris iškėlusi kojas į viršų taip, kad pėdos yra netoli pečių. Šioje pozoje vyras turi būti pasiruošęs dažniau keisti judesius.


Šaukštelių poza


Jei nesate šia poza mylėjęsi anksčiau, tikrai verta išbandyti. Partneriai guli ant šono ta pačia kryptimi, vyras įsiskverbia į moterį iš nugaros. Ši poza užtikrina gerą įsiskverbimą, bet tuo pačiu tai labai švelni poza, puikiai tinkanti, kai abu esate pavargę ir norite daugiau intymumo, o ne laukinės aistros. Vieniems žmonėms nepatinka, kad mylintis tokia poza jie nemato vienas kito veido, o kitus tai kaip tik labiau jaudina.


Lopšio poza


Panašiai kaip šaukštelių poza, tik šįkart partneriai pasisukę veidu vienas į kitą, moteris viena koja apsivijusi vyro kūną, kad palengvintų įsiskverbimą.


Iš šono


Moteris guli ant šono iškėlusi vieną koją, o kita jos koja tarp atsiklaupusio vyro kojų, jis į ją įeina visas, galingais judesiais. Vyrui įėjus, moteris gali pasisukti, kad gulėtų daugiau ar mažiau tiesiai, žiūrėdama į partnerį. Norėdamas įsiskverbti giliau, vyras gali šiek tik kilstelėti viršuje esančią jos koją į viršų ir prilenkti ją prie jos krūtinės.


Iš nugaros


Yra daugybė variacijų tema, kai vyras įeina iš nugaros, visos jos geros, nes leidžia giliai įsiskverbti. Gulint – moteris guli ant pilvo, vyras iš viršaus priglunda prie jos. Kojomis apimdamas jos kojas, jis gali visas į ją įeiti, ir judėdamas gilinti įsiskverbimą. Tačiau iš pradžių mylėkitės atsargiai, kol pajusite, kur jūsų ribos, ir ar jums malonu, kai vyras pasiekia gimdos kaklelį - tai visa tikėtina, mylintis šia poza.


Sėdint – moteris nugara sėdi ant parnerio kelių, ir gali lengvai kontroliuoti įsiskverbimo gylį ir judesių greitį.


Klūpint pasirėmus rankomis – moteris klūpi ant keturių, vyras atsiklaupia už jos. Galbūt jums bus patogiau ir maloniau, jei moteris pasirems ant alkūnių, pasikišusi pagalvę.


Stovint – ši poza tinka iššūkių nebijančioms ir nuotykius mėgstančioms poroms, ji gali būti gana sudėtinga. Kad galėtų kuo giliau įsiskverbti, vyrui tikriausiai teks šiek tiek kilstelėti moterį į viršų, įeiti į ją, ir po to ją laikyti. Galima remtis į sieną, nes mylėtis be jokios atramos stovint gali tik labai sportiški ir stiprūs.

Parašyk Redakcijai

Čia pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų.

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis