Paaiškėjo, kaip raudona spalva susijusi su moters vaisingumu

Labai įdomus tyrimas ir dar įdomesni jo rezultatai, po kurių tapo aišku, kaip susijusi raudona spalva su... moters ovuliacija.

Per ovuliaciją moterys rengiasi raudonai

Mokslininkai sumanė sužinoti, kaip moters apranga išduoda tai, kad ji jau pasirengusi tapti mama. Šiame tyrime dalyvavo 124 moterys. Jos buvo stebimos, kaip rengiasi įvairiu savo moteriškojo ciklo periodu: ciklo pradžioje, per ovuliaciją ir prasidėjus menstruacijoms. Rezultatai labai įdomūs: per ovuliaciją dauguma moterų linkusios rengtis raudonais bei rausvais rūbais. 

TAIP PAT SKAITYKITE:
4 vaikų mamos Birutės emigracijos dienoraštis: 9 mėnuo - emociškai sunku

Karališkojo princo krikštynos įvyko: įdomiausieji faktai

Taigi, vaisingiausiomis savo dienomis moterys nesąmoningai nori būti ryškios, pastebimos, atkreipiančios savo vyrų dėmesį, todėl jų aprangoje dominuoja ši spalva ir jos atspalviai.

Tuo tarpu kitu ciklo metu - jam prasidėjus ir baigiantis, kai moters vaisingumas yra mažiausias, moterys šios spalvos nesirenka.

Raudona spalva - signalas vyrams 

Tai, kad gyvūnų elgsena poravimosi metu keičiasi, buvo žinoma seniai. Tuo tarpu, kaip į poravimosi instinktą reaguoja žmonės, aiškinimų iki šiol nėra daug.

Nėra abejonių, kad raudonos ar rausvos spalvos rūbus dėvinti moteris  vyrų dėmesį traukia bei geismą žadina labiau, negu pilka pelytė. Taip rengiasi moterys savo vaisingiausiomis ciklo dienomis - per ovuliaciją. Būtent šis laikas ir yra tinkamiausias vaikučio pradėjimui. Ovuliacijos metu moteris yra labiausiai seksuali ir jaučia didesnį potraukį, negu įprastai.

Taigi, jei planuojate vaikučius ir nestebite moters ciklo, pasikliaukite nuojauta: naują gyvybę verta pradėti tada, kai moteris apsirengusi raudonai.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis