5 nekepti pyragai: skaniau ir greičiau nebūna

 (5)
„Tavo vaiko“ portalo receptų lobyne suradome penkis nekeptus tortus ir skanėstus, kuriuos rekomenduojame pasigaminti.
© Asmeninio archyvo nuotr.

Atsisiųskite mobiliąją programėlę

Mūsų publikuojami receptai ypatingi tuo, kad yra gana paprasti, nereikalauja praleisti pusė dienos prie viryklės. Taip pat jų autorės yra vaikučius auginančios mamos, taigi, jokių cheminių priedų ir nesveikų produktų.

Atrinkome 5 mūsų portale publikuotus ir Jūsų palankumo sulaukusius nekeptus pyragus ir desertus. Kviečiame išsirinkti vieną labiausiai jums patikusį ir palepinti juo savo šeimyną.

Nekeptas šokoladinis tortas

Šio recepto autorė - dviejų vaikų mama ir tinklaraštininkė Agnė. Pasak jos, šiam nekeptam tortui pagaminti nereikia ypač daug laiko, jį pakankamai lengva pagaminti, jis tobulai skanus ir nereikia sukti galvos, kaip jį puošti, nes jis pats savaime puošnus.

Šio torto pagrindui reikia šokoladinių ar kakavinių sausainių. Kokių dar produktų prireiks, sužinosite ČIA.


Itin lengvai pagaminamas nekeptas meduolių tortas

Receptas pasiskolintas iš „Gustavo virtuvės", bet jau seniai įvairiais pavidalais sklando internetinėse erdvėse. Prireiks: 600 gramų meduolių, 500 gramų grietinės, 2-3 didesnių bananų, citrinos, 7 šaukštų cukraus pudros.

Visą gamybos aprašymą rasite ČIA.


Skanu ir paprasta: tinginys kitaip

Trijų vaikučių mama Saulė mums dovanoja savo mėgstamą šeimos receptą. Tai - šokoladiniai sausainių triufeliai, arba tinginys kitaip. Vos keturi produktai – sausainiai "Gaidelis", šokoladas, sviestas ir riešutai. Kaip daryti šį skanumyną, rasite ČIA.

Nekeptas sausainių ir varškės tortas švenčių stalui

Mūsų portalo bičiulė Jelena, turinti kulinarinį tinklaraštį "Jelenos virtuvė", švenčių stalui siūlo skanų ir nesunkiai pagaminamą sausainių ir varškės tortą. Tai vienas labiausiai skaitomų receptų mūsų portale, todėl jo skanumu abejoti nedrįstame. Išbandykite patys.

Visą aprašymą ir nuotraukas rasite ČIA.

Plikytų sausainių tortas

Tai nekeptas ir ypač skanus skanėstas, kuris pradžiugins šeimą net be ypatingos progos! Jo autorė – kulinarijos tinklaraštininkė Jelena. Be plikytų sausainių, šiam tortui prireiks ir Rududu kremo, ir želė, ir kelių braškių. Viskas aiškiai ir suprantamai aprašyta ČIA.

Skanaus!

DELFI ir asmeninio archyvo nuotraukos.

Naujienų prenumerata
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Receptai

TINGINYS be kondensuoto pieno (4)

„Samčio užrašų" šeimininkė Odeta gamino visų mėgstamą "Tinginį". Tačiau šiek tiek kitaip negu įprasta - be kondensuoto pieno.

Vienas paprasčiausių ir skaniausių visų laikų obuolių pyragų (3)

Obuolių pyragas, kurio receptą mums dovanoja "Jelenos maisto blogo" autorė.

Vienas skaniausių obuolių pyragų, kokį yra tekę valgyti (9)

Šis obuolių pyragas yra tikrai nesaldus ir labai, labai skanus. Bet, kaip sakoma, geriau vieną kartą patiems išbandyti negu šimtą kartų išgirsti.

SKANAUS: vištienos apkepėlė su cukinija (1)

Paprastas, lengvas patiekalas iš vištienos krūtinėlės. Sūris puikiai sujungia tiek skoniu, tiek tekstūra visus ingredientus.

Skanioji cukinijų mišrainė žiemai (6)

Šį troškinį galima valgyti šiltą iškart, tačiau galima pasigaminus laikyti stiklainiuose ir prireikus atidaryti bei pavaišinti svečius.

Įdarytos cukinijos, kurias pagaminti lengva kaip dukart du (2)

Daržovėmis ir sūriu įdarytos cukinijos yra skaniausios, kai cukinijos dar šviežios, neperaugusios.

Nuostabaus skonio varškės apkepas (6)

Šis varškės apkepas puikiai tinka ir pusryčiams, ir vakarienei, ir netgi pietų stalui.

Purūs blynukai, kurie nepaliks abejingų (6)

Iškepti pusryčiams ar vakarienei, šie blynai abejingų nepaliks.

SVEIKA ir GARDU: blynai be miltų (6)

Galiu pasakyti, kad šių blynelių skonis mane maloniai nustebino.

Cukinijos ir sūrio pyragas: linkime skanaus (1)

Cukinija - viena mėgstamiausių lietuvių daržovių. Jūsų dėmesiui - nesaldaus pyrago su cukinija receptas.

Šokoladinis pyragas, kuris pavyksta iš pirmo karto

Pyragas, kurį skanu valgyti ir be ypatingos progos. Jo papuošimui naudokite braškes, tačiau jei jų neturite, galite pakeisti kitomis sezoninėmis uogomis.

Kepėme 2 mėlynių pyragus: rinkitės, kuris jums skanesnis

Dvi mėlynių pyrago variacijos: pirmasis pyragas yra šiek tiek riebesnis, antrasis - su cinamono prieskoniu, bet iš esmės jie abu panašūs. Tad kurį kepti, galime rinktis pagal tai, kokių ingredientų virtuvės spintelėse turime.

METŲ ATRADIMAS: varškės pyragas su juodaisiais serbentais (23)

Juodieji serbentai pyragui suteikia ypatingo skonio.

7 uogų šaldymo gudrybės, kurias žino patyrusios šeimininkės (2)

Uogas galima šaldyti sausas, su cukrumi arba sirupe. Tačiau sveikiausia, be abejo, šaldant uogas cukraus nevartoti.

Kvepiančios braškių salotos

Braškių salotos su mėtomis ir bazilikais - skanus užkandis šiltą vasaros dieną. Kviečiame išbandyti.