Šeštadienio rytui 5 pagerintų blynų receptai

Atsikėlus šeštadienį, norisi kažko lengvo ir šeimyniško, todėl purūs blyneliai puikus sprendimas. Pateikiame net penkis blynų receptus.

1. Amerikietiški blynai


Šių blynų, kurių siūlo daugelis vaikiškų meniu, nesunkiai galima išsikepti ir namuose. Jūsų dėmesiui – laiko patikrinti ir išbandyti amerikietiški blyneliai.


Receptą rasite ČIA.



2. Traškūs moliūgų blyneliai


Oranžiniai it saulutės šie blynai tikrai pakels jums nuotaiką. Šiems blynams be moliūgo prireiks morkos, bulvės, petražolių. Pagardinimui tiks bet kokie jūsų mėgstami prieskoniai ar žolelės. Valgyti juos skanu su grietine.


Traškių moliūgų blynų receptą rasite: moliūgų blynai.



Jelenos Rimavičienės nuotr.


3. Kokosiniai varškėčiai


Nuo įprastų varškės blynų jie skiriasi tuo, kad pagardinti kokosu. Tinka valgyti su uogiene, grietine ar mėgstamu sirupu.


Kokosinių varškėčių receptas mūsų portale: kokosiniai varškėčiai




Jelenos Rimavičienės nuotr.


4. Varškės blyneliai


Šiuos blynelius mes vadiname magiškais, nes jie purūs ir skanūs. Tokie, kuriems neatsispirs ir didžiausias nevalgiukas. Žiupsnelis vanilės, kurio dedame į blynus, ir namai kvepia pavasariu...


Varškės blynų receptas mūsų portale: varškės blyneliai



Jelenos Rimavičienės nuotr.


5. Gardūs blynai su kopūstų įdaru


Jeigu mėgstate išsiskirti iš minios, greičiausiai jums patiks idėja vietoj tradicinių blynų iškepti, pavyzdžiui, keksiukų, spurgų, riestainių, blynų su įdarais ar kitokių blynų giminaičių.


Šie blynai yra viduriukas tarp paprastų blynų ir žemaičių blynų su daržovių įdaru. O blyno formavimo keptuvėje procesas praktiškai identiškas Kėdainių blynams.


Blynų su kopūstų įdaru receptą rasite ČIA.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis