7 pačių skaniausių sriubų receptai: ar visas jau ragavote?

Atšalus orams, vėl į namų virtuves grįžta sriubos. Trintos, tirštos ir skystesnės.

TavoVaikas.lt portale per pastaruosius metus esame publikavę keliasdešimt skaniausių sriubų receptų.

Šiandien į vieną vietą surinkome 7, kurios labiausiai tinka šaltajam metų laikotarpiui. Po kiekvienu aprašymu rasite aktyvią nuorodą, kurią paspaudę galėsite skaityti receptą.


1. Naminė bulvienė


Ar mokate gaminti seną, gerą naminę bulvienę? Mama Laima išbandė vieną receptą, jį nufotografavo ir išsamiai aprašė. Kviečiame paragauti ir jus.


Naminės bulvienės receptas


2. Trinta moliūgų ir paprikų sriuba


Šią sriubą virusi Jelena pavadino ją tokia sriuba kuri sušildo akimirksniu. Taigi, jei šąla rankos ar kojos, išmėginkite šį skanų būdą sušilti.


Trinta moliūgų ir paprikų sriuba, kuri sušildo akimirksniu


3. Trinta naminė pomidorienė


Šią sriubą gaminusi dviejų vaikų mama sako, kad ši sriuba skaniai pavyksta ir iš naminių pomidorų, ir iš konservuotų. Naudokite tuos, kuriuos turite po ranka.


Trinta pomidorų sriuba


4. Sriuba, kuri padeda gimdyvei atgauti jėgas


Kinijoje ši vištienos sriuba yra laiko patikrintas patiekalas, kurio kiekviena ką tik pagimdžiusi moteris paragauja pirmiausiai. Lengvai virškinama sriuba taip pat užkerta kelią depresijai.


Vištienos sriuba, kuri padeda atgauti jėgas.


5. Kitokia moliūgų sriuba


Moliūgų sriubas mėgstame Lietuvoje, nes tai yra nebrangi ir lengvai virškinama daržovė. Šios sriubos autorė Jelena sriubai naudojo imbierą – jis sriubai suteikė ypatingą skonį bei papildomų vitaminų.


Kitokia moliūgų sriuba


6. Svogūnų sriuba


"Lengvas būdas užkariauti vyro širdį", - taip juokais šią sriubą pavadino ją gaminusi dviejų vaikučių mama. Išbandykite ir jūs.

Skanioji svogūnų sriuba


7. Sriuba – vitaminų bomba


Morkos, moliūgas, bulvės ir imbieras aprūpina šią sriubą vitaminais ir naudingomis medžiagomis. Ryškiai oranžinės spalvos, kvepianti ir kupina vitaminų – siūlome išbandyti šios rudeniškos sriubos receptą dar šiandien.


Trinta daržovių sriuba, kupina vitaminų

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis