7 receptai su sluoksniuota tešla: kai norisi greitai ir skaniai

 (5)
Sluoksniuota tešla yra tikras išsigelbėjimas mažus vaikus auginančioms mamoms, kuomet nėra daug laiko suktis virtuvėje ir kočioti tešlas pačioms.
© Vida Press

Atsisiųskite mobiliąją programėlę

Jūsų dėmesiui – mūsų jau išbandyti ir rekomenduojami receptai, kurių pagaminimui reiks gatavos sluoksniuotos tešlos. Spauskite ant jums patinkančios nuorodos ir gaminkite.

1. Varškė + bemielė tešla = varškės sluoksniuotis

Greitai pagaminamas varškės sluoksniuotis patiks ir dideliems, ir mažiems valgytojams.

Jo receptą rasite ČIA.

2. Burnoje tirpstantys pyragėliai su pomidorais

Vaikų šventei jie puikiai tinkami - akimirksniu paruošiami, patogūs valgyti, vaikai pomidorus valgo noriai, sluoksniuotą tešlą irgi kremta nesispyriodami.

Receptą rasite ČIA.

3. Kriaušės ar kiti vaisiai sluoksniuotoje tešloje

Kriaušes šiam receptui rinkimės ne per dideles - bus patogiau valgyti, taip pat puikiai tinka obuoliai, slyvos, persikai.

Receptą rasite ČIA.

4. Greitai pagaminamas netikras šimtalapis

Patikėkite, kas nežino tikrojo šimtalapio recepto, skonio neatskirs. Būtinai išbandykite.

Receptą rasite ČIA.

5. Tinginių sausainiukai

Kadangi sausainiams tereikia trijų ingredientų ir ne daugiau valandos iki patiekimo ant stalo, juos praminėm tinginių sausainiais.

Receptą rasite ČIA.

6. Skanieji raguoliai iš trijų produktų

Šiuos raguolius galima pavadinti netikrais cruasanų pusbroliais. Pagaminti jiems tereikia 3 produktų.

Receptą rasite ČIA.

7. Keksiukai su pomidorais ir mocarela

Mūsų portalo bičiulė, kulinarė Jelena, siūlo pasigaminti netradicinių keksiukų - su pomidorais bei mocarela. Jiems prireiks pakelio mielinės sluoksniuotos tešlos.

Receptą rasite ČIA.

Naujienų prenumerata
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Receptai

TINGINYS be kondensuoto pieno (4)

„Samčio užrašų" šeimininkė Odeta gamino visų mėgstamą "Tinginį". Tačiau šiek tiek kitaip negu įprasta - be kondensuoto pieno.

Vienas paprasčiausių ir skaniausių visų laikų obuolių pyragų (3)

Obuolių pyragas, kurio receptą mums dovanoja "Jelenos maisto blogo" autorė.

Vienas skaniausių obuolių pyragų, kokį yra tekę valgyti (9)

Šis obuolių pyragas yra tikrai nesaldus ir labai, labai skanus. Bet, kaip sakoma, geriau vieną kartą patiems išbandyti negu šimtą kartų išgirsti.

SKANAUS: vištienos apkepėlė su cukinija (1)

Paprastas, lengvas patiekalas iš vištienos krūtinėlės. Sūris puikiai sujungia tiek skoniu, tiek tekstūra visus ingredientus.

Skanioji cukinijų mišrainė žiemai (6)

Šį troškinį galima valgyti šiltą iškart, tačiau galima pasigaminus laikyti stiklainiuose ir prireikus atidaryti bei pavaišinti svečius.

Įdarytos cukinijos, kurias pagaminti lengva kaip dukart du (2)

Daržovėmis ir sūriu įdarytos cukinijos yra skaniausios, kai cukinijos dar šviežios, neperaugusios.

Nuostabaus skonio varškės apkepas (6)

Šis varškės apkepas puikiai tinka ir pusryčiams, ir vakarienei, ir netgi pietų stalui.

Purūs blynukai, kurie nepaliks abejingų (6)

Iškepti pusryčiams ar vakarienei, šie blynai abejingų nepaliks.

SVEIKA ir GARDU: blynai be miltų (6)

Galiu pasakyti, kad šių blynelių skonis mane maloniai nustebino.

Cukinijos ir sūrio pyragas: linkime skanaus (1)

Cukinija - viena mėgstamiausių lietuvių daržovių. Jūsų dėmesiui - nesaldaus pyrago su cukinija receptas.

Šokoladinis pyragas, kuris pavyksta iš pirmo karto

Pyragas, kurį skanu valgyti ir be ypatingos progos. Jo papuošimui naudokite braškes, tačiau jei jų neturite, galite pakeisti kitomis sezoninėmis uogomis.

Kepėme 2 mėlynių pyragus: rinkitės, kuris jums skanesnis

Dvi mėlynių pyrago variacijos: pirmasis pyragas yra šiek tiek riebesnis, antrasis - su cinamono prieskoniu, bet iš esmės jie abu panašūs. Tad kurį kepti, galime rinktis pagal tai, kokių ingredientų virtuvės spintelėse turime.

METŲ ATRADIMAS: varškės pyragas su juodaisiais serbentais (23)

Juodieji serbentai pyragui suteikia ypatingo skonio.

7 uogų šaldymo gudrybės, kurias žino patyrusios šeimininkės (2)

Uogas galima šaldyti sausas, su cukrumi arba sirupe. Tačiau sveikiausia, be abejo, šaldant uogas cukraus nevartoti.

Kvepiančios braškių salotos

Braškių salotos su mėtomis ir bazilikais - skanus užkandis šiltą vasaros dieną. Kviečiame išbandyti.