7 vasariški kokteiliai, kurie ne tik atgaivina, bet ir yra tikros vitaminų bombos

Šis kokteilis puikiai tinka pusryčiams, taip pat kaip užkandis tarp pagrindinių valgymų.

Žaliasis kokteilis


Reikia:


3 vienetų salierų kotų;


1 agurko;


1 obuolio;


saujos šviežių špinatų lapų.


Gaminimas:


Obuolį, agurką ir salierų kotus nulupkite. Viską sudėkite į trintuvą ir trinkite iki vientisos masės.


Vida Press


Vitaminingasis kokteilis


Reikia:


1 stiklinės apelsinų sulčių;


1 banano;


šaukšto medaus;


0,5 stiklinės datulių;


0,5 stiklinės braškių;


kelių ledo gabaliukų (nebūtina).


Gaminimas:


Išimti iš datulių kauliukus, bananą nulupti, sudėti visus produktus į kokteilinę ir plakti iki vientisos masės.


Kokteilis su varške


Reikia:


1 stiklinės kefyro arba natūralaus lieso jogurto;


100 gramų minkštos varškės;


1 obuolio;


5 vnt. džiovintų slyvų.


Gaminimas:


Obuolį nulupti, sudėti visus produktus į trintuvą ir suplakti iki kokteilio konsistencijos.


Kokteilis su avižiniais dribsniais


Reikia:


200 ml skysto jogurto;


30 gramų sausų pusryčių su avižiniais dribsniais;.


1 banano;


cinamono ir vanilinio cukraus pagal skonį.


Gaminimas:


Viską sumalti trintuvu. Jeigu per tiršta, pridėkite daugiau jogurto.


Braškių ir persikų kokteilis


Reikia:


Stiklinės braškių:


2 persikų;


banano;


šaukštelio medaus;


100 ml pieno.


Gaminimas:


Išimkite persikų (labiausiai tinka gerai prinokę) kauliukus ir sudėję visus produktus į trintuvą, suplakite iki vientisos masės.


Vida Press


Avokadų kokteilis


Reikia:


1 vnt. gerai sunokusio avokado;


100 ml jogurto be jokių priedų ir skonių;


150 ml ananasų sulčių;


šaukštelio medaus.


Gaminimas:


Išimkite avokado kauliuką, nulupkite odelę. Suplakite jį su jogurtu ir medumi. Tik pačioje pabaigoje pilkite sultis ir vėl plakite iki gražiai vientisos masės.


Vida Press


Šokoladinis kokteilis


Reikia:


20 gramų juodo šokolado be priedų;


40 gramų migdolų;


1 arbatinio šaukštelio kakavos;


1 stiklinės pieno;


1 šaukšto medaus;


cinamono.


Gaminimas:


Migdolus paskrudinti keptuvėje ir sutrinti su šokoladu. Pridėti medaus, pieno, kakavos, cinamono ir viską suplakti.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis