Abejingų neliks: blyneliai su obuoliais

Toliau bandom įvairius blynų receptus, ir šį kartą tai – blyneliai su obuoliais.

Reikia:

1 kiaušinio;

100 g avižų miltų (aš sumaliau "Dobele" avižinius dribsnius);

70 ml kefyro;

2 obuolių;

1/3 a.š. kepimo miltelių.

Gaminimas:

Obuolius nulupame, išpjauname obuolio viduriuką kartu su koteliu ir sėklomis, supjaustome žiedais.

Iš nurodytų produktų užmaišome tešlą.

Kiekvieną obuolio riekę mirkome į tešlą ir kepame keptuvėje su uždengtu dangčiu ant nedidelės ugnies, kol blynai taps gražios auksinės spalvos.

J.Rimavičienės nuotr.

Skanaus!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis