Bananiniai blynai: greitai ir skaniai

Blynai, kurie yra pagardinti bananais, patinka ir mažiems, ir dideliems smaližiams. Neatidėliokite – kepkite jau šįvakar!


Parsisiųskite programėles telefonams štai čia: „iPhone“, Firminiai Eglės kibinai: gaminame žingsnis po žingsnio
Kaip iškepti skanias kaneles namuose

Vida Press

Kaip gaminti

1. Sumaišyti miltus, cukrų, kepimo miltelius ir druską.

2. Bananą sutrinti iki vientisos masės.

3. Kiaušinių trynius išsukti, pridėti pieną, bananų masę, ištirpintą sviestą.

4. Viską gerai išmaišyti, galima mikseriu ar plakimo šluotele.

5. Gerai išsukti kiaušinių baltymus ir atsargiai įmaišyti į tešlą.

6. Kepti apysausėje keptuvėje tik su šlakeliu aliejaus.

Pagardinimui puikiai tinka tirpintas šokoladas. Be to, šiems blynams galima pagaminti kremą iš grietinėlės: 200 ml grietinėlės ir 125 gramus varškės sumaišyti su paprastu bei vaniliniu cukrumi. Viską gerai išplakti iki tirštumo ir patiekti prie bananinių blynų.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis