Blynai, kuriuos iškepę per Užgavėnes, sulauksite kalno pagyrų

Artėjant Užgavėnėms, ieškome kuo gardesnių ir nesunkiai iškepamų blynų. Šie blynai, kurių paslaptis saldūs bananai ir šokoladas, patiks ne tik vaikams.

Išbandykite ir parašykite komentaruose, kiek blynų tilpo į pilvą.

Reikia:

Dviejų stiklinių miltų;

2 didelių bananų;

1 kiaušinio;

1 stiklinės pieno;

3/4 stiklinės šokolado drožlių;

0,5 stiklinės aliejaus kepimui.

Jeigu neturite nusipirkę šokoladinių drožlių, jų pasigaminti galite patys: sutarkuokite labai stambia tarka šokoladą arba kitaip jį susmulkinkite ne didesniais kaip 1 cm gabaliukais.

Gaminimas:

Bananą sutrinkite trintuvu arba šakute. Į gautą bananų košelę įdėkite kiaušinį ir išmaišykite.

Į masę pilkite pieną ir viską gerai išmaišykite.

Suberkite miltus ir išmaišykite.

Pabaigoje suberkite šokolado drožles.

Kepkite keptuvėje, prieš tai ją įkaitinę su aliejumu.

Iškeptus blynus apdėkite supjaustyto banano riekelėmis ir apibarstykite drožlėmis.

Prieš patiekdami blynus, apibarstykite juos cukraus pudra ar apliekite ištirpdytu šokoladu.

Skanaus!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis