Gaminame namuose be jokių E: jogurto ir grietinėlės ledai

Karštą vasaros dieną smagu pasmaližiauti naminiais gardžiais ledais.

Jogurto ir grietinėlės ledai


Reikia:


- 1 stiklinė jogurto;


- 0,5 stiklinės grietinėlės;


- trupučio cukraus ar cukraus pudros ir vanilinio cukraus;


- turimų vaisių ar uogų.


A.Chlebinskaitės nuotr.


Paruošimas:


Grietinėlę išplakite su cukrumi iki standžių putų, uogas ar vaisius pertrinkite per sietelį.


Viską sumaišykite su jogurtu, trupučiu cukraus ir išpilstykite į formeles.


Skanaus!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis