Idėja pietums ar vakarienei: vištienos pyragas

Šį mėsos pyragą lengvai ir greitai pagaminsite tokiu atveju, jeigu namuose turite nuo pietų likusios virtos vištienos. Jei ne – teks ją virtis atskirai.

Reikia:


  • 300 gramų virtos vištienos;
  • 50 gramų miltų;
  • 2 kiaušinių;
  • 150 ml pieno;
  • 50 gramų fermentinio (kietesnio) sūrio;
  • pusės šaukštelio kepimo miltelių;
  • nedidelės cukinijos;
  • druskos, pipirų, mėgstamų prieskonių (tinka itališkų žolelių mišinys).


Gaminimas:


  • Supjaustome gabaliukais virtą vištieną.
  • Kiaušinius išplakame su pienu.
  • Į šį plakinį pilame miltus su kepimo milteliais ir maišome. Pridedame prieskonių.
  • Tešla būna skystoka – į ją dedame vištieną bei tarkuotą sūrį.
  • Viską išmaišome ir dedame į kepimo indą.
  • Ant viršaus sudedame plonai pjaustytus cukinijos griežinėlius.
  • Kepame 180 laipsnių orkaitėje apie 35-40 minučių.


Skanaus!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis