Idėja pusryčiams ar vakarienei: kokosiniai varškėčiai

„Jelenos maisto blogo“ autorė siūlo išbandyti šį įdomų ir nesunkiai pagaminamą kokosinių varškėčių receptą.

Kokosiniams varškėčiams reikia:


- 500 g 9 proc. riebumo varškės;


- 1 kiaušinio;


- 2,5-3 šaukštų kokoso miltų;


- 4,5 -5 šaukštų miltų;


- žiupsnelio Himalajų druskos;


- šaukštelio cukraus.


J.Rimavičienės nuotr.


Kaip gaminti?


- Į varškę įmušame kiaušinį, beriame druską, cukrų, išmaišome.


- Tada beriame kokoso miltus ir galų gale - paprastus miltus, viską gerai išmaišome.


- Miltais pabarstome stalą, formuojame varškėčius ir kepame aliejuje ant vidutinės ugnies, kol gražiai apskrus.


- Tiekiame su uogiene, grietine ar agavų sirupu.


J.Rimavičienės nuotr.


Skanaus!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis