Lašiša + vafliniai taleriai = skani užkandėlė

Pavydžiu šeimininkėms, kurių šeimyna mėgsta žuvį. Pas mus geriausia "žuvis" - mėsa.

O taip norisi, kad šeima valgytų ir tikrosios žuvies. Šįkart pabandžiau "apgauti", kad suvalgytų nors kąsnelį lašišos.


Vaflinių talerių ir lašišos užkandėlė


Reikia:


70 gramų rūkytos (sūdytos) lašišos;


2 šaukštų varškės sūrelio (turėjau su krapais - tiko);


žiupsnelio krapų (dėjau šaldytus);


vaflinių talerių.


Gaminimas:


Supjausčiau lašišą mažais kvadratėliais, įdėjau varškės sūrelio, žiupsnelį krapų.


Viską išmaišiau ir po šaukštelį ant vaflinio talerio.


Mamukynas.lt


Kitu - užvožiau, kad būtų kaip perteptas sausainiukas. Pavyko! Net vieną vyriškį prigavau!


Man pačiai skanesni buvo ką tik padaryti, nes vafliukai buvo traškūs. Kam mieliau sudrėkę vafliai - reiktų pasidaryti bent pusvalandį prieš valgant.


Mamukynas.lt


Mama Laima


Šaltinis: www.mamukynas.lt

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis