Reikės:
1 didelio lavašo;
4 salotų lapų;
2 saujų mažų špinatų;
2 trumpavaisių agurkų;
1 avokado;
200 g. virtos vištienos;
2 šaukštų tepamo lydyto sūrelio.
Gaminimo eiga:
- Didelį lavašą patieskite ant švaraus stalviršio ir aptepkite tepamuoju lydytu sūreliu.
- Ant viršaus dėkite nuplautų ir nusausintų salotų lapų ir mažų špinatų lapelių sluoksnį.
- Ant salotų uždėkite plonais griežinėliais pjaustytų agurkų ir plonomis riekelėmis avokadų.
- Juostelėmis supjaustytą virtą vištieną sudėkite juosta iš vieno krašto.
- Lavašą suvyniokite taip, kad vištiena atsidurtų pačiame viduryje.
- Perpjaukite į kelias dalis ir susukite į kepimo foliją.