Obuoliai su varške: paprasta, gardu ir sveika

Skanus ir sveikas desertas, kuris patiks jūsų mažyliams.

Sudėtis:

- obuolių (3-4);

- sauja šviežių uogų mėgstamas vaisius (mes turėjom saują šilauogių);

- 200 g varškės;

- šaukštelis medaus ar cukraus (varškei pasaldinti).

Paruošimas:

1. Nupjaukite obuolių viršūnėles.

2. Išpjaukite sėklalizdžius.

3. Varškę sumaišykite su trupučiu medaus ar cukraus.

4. Dėkite įdarą į obuolį, ant viršaus ar įmaišę į varškę - keletą uogų, smulkinto vaisiaus (tiks ir džiovinti vaisiai, uogos).

5. Sudėję įdarą, obuoliuką galite uždengti nupjauta obuolio viršūnėle.

6. Prieš dedant į orkaitę obuoliukų nepamirškite subadyti šakute, kad kepdami išlaikytų gražesnę ir tvirtesnę formą.

7. Dėkite kepti į įkaitintą iki 180 laipsnių temp. orkaitę - 15-18 min.

Skanaus!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis