Patiekalas, kurį pamatę panorome iškart išbandyti – taip ir padarėme (FOTO)

 (13)
Šį receptą pamatėme interneto platybėse ir smalsumo vedami nusprendėme tuoj pat išbandyti patys.
© Asmeninio albumo nuotr.

Atsisiųskite mobiliąją programėlę

Iš anksto perspėjame, kad aukštosios kulinarijos, trumų ir austrių šiame patiekale nebus. Tačiau bus seni geri riestainiai, virtos dešrelės ir tarkuotas sūris.

Neabejojame, kad atsiras norinčių pamoralizuoti, kad dešrelės – ne maistas ir už jų valgymą reikia sodinti į kalėjimą. Taip, mes pritariame, kad pieniškos dešrelės nėra sveikas maistas, kurį reiktų valgyti kasdien, kas antrą ar kas trečią dieną. Bet jei kartą per metus suvalgysite, ko gero, liksite gyvi.

Šį receptą pamatėme sklandant interneto erdvėje ir pirma mūsų reakcija buvo... šypsena. Patiekalas atrodė toks linksmai juokingas, kad iš karto panorome jį išbandyti.

Kaip manote, koks gali išeiti rezultatas? Mes jau žinome. Jei norite sužinoti ir jūs, štai recepto proporcijos. Jei esate labai nepatiklūs, galite iš pradžių bandyti išsikepti vos kelias dešreles. Jei patiks, pakartosite, juolab kad paruošimas užtrunka keliolika minučių.

Reikia:

500 ml pieno;

10 virtų dešrelių;

1 pakuotė nesaldžių riestainių (sausučių);

80 g tarkuoto sūrio.

Patiekalas, kurį pamatę panorome iškart išbandyti – taip ir padarėme <sup style="color: #ff0000;">(FOTO)</sup>
© Asmeninio albumo nuotr.

Gaminimas:

Pieną įpilti į dubenį ir sudėti riestainius, kad jie suminkštėtų.

Patiekalas, kurį pamatę panorome iškart išbandyti – taip ir padarėme <sup style="color: #ff0000;">(FOTO)</sup>
© Asmeninio albumo nuotr.

Suverti riestainius ant nuluptų ir nuplautų dešrelių.

Pabarstyti tarkuotu sūriu.

Patiekalas, kurį pamatę panorome iškart išbandyti – taip ir padarėme <sup style="color: #ff0000;">(FOTO)</sup>
© Asmeninio albumo nuotr.

Sudėti į kepimo indą ir šauti į orkaitę.

180 laipsnių temperatūroje kepti apie 15 minučių.

Jeigu šį patiekalą gaminsite sau ar vyrui, dešreles prieš dedant į orkaitę, galima patepti garstyčiomis – tada bus pikantiškas skonis.

Skanaus!

Naujienų prenumerata
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Receptai

Tobulai skanūs ir greitai pagaminami sausainiai su obuoliais (6)

Tikrai nesumeluosiu sakydama, kad šie sausainiai man vieni iš skaniausių. Minkšti, saldūs, su lengva obuoline rūgštele. Ir smagu yra tai, kad nors čia ir mielinis gaminys, bet nėra būtina šios tešlos kildinti ir ilgai laukti.

Ko gero, lengviausiai pagaminamas ir skaniausias varškės pyragas

Labai lengvai ir greitai pagaminamas varškės pyragas.

Močiutės pyragas su obuoliais (2)

Obuolių pyragų yra pačių įvairiausių. Šis, kurį jums siūlome, yra pamėgtas senosios kartos, mūsų močiučių, kurios jį perskaitė senosiose šeimininkių knygose.

Daržovių kugelis, kuriam sunku atsispirti (1)

Vakar mano šeima mėgavosi labai seniai gamintu daržovių kugeliu.

Skaniausi bulviniai blynai ir 7 gudrybės, kaip galima paįvairinti jų tešlą (10)

Šis patiekalas nėra mūsų šeimoje dažnai valgomas. Vyras kažkodėl nuo mažens jų nemėgsta. Bet labai retai, ypač šviežių bulvių sezono metu, blynai visgi pas mus garuoja ant stalo.

IDĖJA PIETUMS AR VAKARIENEI : kalakutienos kotletai su obuoliais (1)

Ruduo, pilni sodai obuolių... Dabar pas visas šeimininkes virtuvėje kvepia pyragais su obuoliais, o pas mane - kotletais.

SKANAUS! Obuolių pyragas su kefyru

Ruduo. Kai už lango vis dažniau lyja lietus, namai pakvimpa pyragais. O kadangi ruduo yra obuolių metas, tai kaip gi be jų.

Patobulintas kugelis su dešrelėmis

Patiekalas nėra įmantrus, tiesiog bulvių plokštainis paįvairintas su dešrelėmis.

Nuostabaus skonio obuolių ir varškės pyragas (2)

Mano namuose visada šaldytuve būna varškės, o tada jau mąstau, ką gaminti skanaus.

Kaip šviežių vaisių derlių paversti džiovintomis gėrybėmis

Ruduo – pokyčių metas ne tik gamtoje, bet ir kiekvienos šeimininkės virtuvėje. Neseniai tikra atgaiva buvę švieži vaisiai rudens sezoną įgaus visai kitą atspalvį ir dar ryškesnį skonį.

Nekeptas obuolių ir varškės pyragas (5)

Receptas, kuris patiks daugeliui: nekeptas obuolių ir varškės pyragas.

Lengvai pagaminamas ir maistingas moliūgų pyragas

Moliūgai - rudens sezono gėrybės, jų auginimas yra gana populiarus jau vien dėl to, kad reikia minimalios priežiūros, o patiekalų yra gana įvairių.

GARDU IR SVEIKA: trinta bulvių ir cukinijų sriuba (2)

Šio patiekalo pavadinimas pasako visus produktus, kurių reikia sriubai.Na, beveik visus.

TINGINYS be kondensuoto pieno (4)

„Samčio užrašų" šeimininkė Odeta gamino visų mėgstamą "Tinginį". Tačiau šiek tiek kitaip negu įprasta - be kondensuoto pieno.

Amerikietiškas pyragas, kurį pamėgsite nuo pirmo kąsnio (5)

Amerikietiško pyrago receptas, kurį mums dovanoja "Jelenos maisto blogo" autorė.