Patiekalas, kurį pamatę panorome iškart išbandyti – taip ir padarėme (FOTO)

Šį receptą pamatėme interneto platybėse ir smalsumo vedami nusprendėme tuoj pat išbandyti patys.

Iš anksto perspėjame, kad aukštosios kulinarijos, trumų ir austrių šiame patiekale nebus. Tačiau bus seni geri riestainiai, virtos dešrelės ir tarkuotas sūris.

Neabejojame, kad atsiras norinčių pamoralizuoti, kad dešrelės – ne maistas ir už jų valgymą reikia sodinti į kalėjimą. Taip, mes pritariame, kad pieniškos dešrelės nėra sveikas maistas, kurį reiktų valgyti kasdien, kas antrą ar kas trečią dieną. Bet jei kartą per metus suvalgysite, ko gero, liksite gyvi.

Šį receptą pamatėme sklandant interneto erdvėje ir pirma mūsų reakcija buvo... šypsena. Patiekalas atrodė toks linksmai juokingas, kad iš karto panorome jį išbandyti.

Kaip manote, koks gali išeiti rezultatas? Mes jau žinome. Jei norite sužinoti ir jūs, štai recepto proporcijos. Jei esate labai nepatiklūs, galite iš pradžių bandyti išsikepti vos kelias dešreles. Jei patiks, pakartosite, juolab kad paruošimas užtrunka keliolika minučių.

Reikia:

500 ml pieno;

10 virtų dešrelių;

1 pakuotė nesaldžių riestainių (sausučių);

80 g tarkuoto sūrio.

Asmeninio albumo nuotr.

Gaminimas:

Pieną įpilti į dubenį ir sudėti riestainius, kad jie suminkštėtų.

Asmeninio albumo nuotr.

Suverti riestainius ant nuluptų ir nuplautų dešrelių.

Pabarstyti tarkuotu sūriu.

Asmeninio albumo nuotr.

Sudėti į kepimo indą ir šauti į orkaitę.

180 laipsnių temperatūroje kepti apie 15 minučių.

Jeigu šį patiekalą gaminsite sau ar vyrui, dešreles prieš dedant į orkaitę, galima patepti garstyčiomis – tada bus pikantiškas skonis.

Skanaus!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis