Ryžių pyragėliai

Puikus skanėstas negalintiems ar nenorintiems valgyti kviečių miltų ar tiesiog norintiems paįvairinimo. Desertas panašus į keksiukus, bet be tradicinės jų tešlos.


Parsisiųskite programėles telefonams štai čia: „iPhone“, „Android“. Draugaukime ir Facebooke!

Sudėtis:

500 g migdolų pieno;

120 g ryžių;

2 kiaušiniai;

50 g cukraus;

5 g ryžių krakmolo;

uogienė paskaninimui.

Paruošimas

1. Į puodą supilkite migdolų pieną ir jame 25 min. virkite ryžius. Išvirusius palikite kelioms minutėms pabrinkti.

2. Į išvirusius ryžius dėkite kiaušinius, cukrų, ryžių krakmolą (tinka ir kukurūzų) ir viską gerai išmaišykite.

3. Gautą masę pilkite į silikonines ar kitokias keksiukų formeles ir kepkite 170 laipsnių orkaitėje apie 20 min.

4. Rekomenduojame valgyti kiek atvėsintus, bet dar šiltus. Skanu su namine uogiene. Atvėsę pyragėliai pakeičia spalvą ir tampa nebe tokie gražūs, bet tokie pat skanūs.

Skanaus!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis