Parsisiųskite programėles telefonams štai čia: „iPhone“, Varškės apkepas, kurios skonis prilygsta skaniausiam pyragui
Pyragėliai su obuoliais, kurie nuo stalo dingsta pirmi
A.Chlebinskaitės nuotr.
Paruošimas
1. Trynį atskirkite nuo baltymo, išsukite jį su trupučiu cukraus ir vanilinio cukraus.
2. Sviestą išlydykite (jei karštas - leiskite truputį pravėsti) ir sumaišykite su kiaušinio tryniu.
3. Supilkite pieną, suberkite miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. Viską gerai išmaišykite.
4. Kiaušinio baltymą gerai išplakite (iki putų) ir iš lėto įmaišykite į tešlą. Tešla turi būti tirštesnė nei lietiniams, savo tirštumu turėtų priminti grietinę ar net būti truputį tirštesnė.
5. Kepkite vaflinėje, kol blynukai gražiai pagels - skanu su trintomis uogomis, jogurtu, vaisiais.
P.S. Taip pat labai skanu į tešlą įtarkuoti obuolį ir įberti truputį cinamono, aguonų ar kakavos.
A.Chlebinskaitės nuotr.