Slaptas ingredientas, kad kotletai būtų puresni ir dar skanesni

 (41)
Kotletukai su avižiniais dribsniais būna dar puresni ir minkštesni, negu įprasti mėsos kotletai.
© Vida Press

Atsisiųskite mobiliąją programėlę

Purūs kotletukai su avižų dribsniais

Reikia:

500 gramų sumaltos vištienos;

1 kiaušinio;

½ stiklinės avižinių dribsnių;

½ stiklinės pieno;

1 svogūno galvutės;

2 česnako skiltelių;

prieskonių – pipirų, druskos;

aliejaus kepimui.

Slaptas ingredientas, kad kotletai būtų puresni ir dar skanesni
Vištienos kotletams puikiai tinka ir krūtinėlės, ir kulšelių mėsa.
© Vida Press

Gaminimas:

Kiaušinį išplakam su pienu ir šia mase užpilame avižinius dribsnius maždaug pusvalandžiui.

Svogūną ir česnaką smulkiai supjaustyti ir sumaišyti su mėsa.

Į išbrinkintus avižinius dribsnius sudėti mėsą, pridėti prieskonių pagal savo skonį.

Viską gerai išmaišyti ir formuoti kotletus.

Slaptas ingredientas, kad kotletai būtų puresni ir dar skanesni
Avižiniai dribsniai suteikia kotletams minkštumo.
© Vida Press

Į įkaitintą keptuvę su aliejumi dėti mėsos kukuliukus ir kepti iš abiejų pusės.

Skanaus!

Naujienų prenumerata
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Receptai

Ko gero, lengviausiai pagaminamas ir skaniausias varškės pyragas

Labai lengvai ir greitai pagaminamas varškės pyragas.

Močiutės pyragas su obuoliais (2)

Obuolių pyragų yra pačių įvairiausių. Šis, kurį jums siūlome, yra pamėgtas senosios kartos, mūsų močiučių, kurios jį perskaitė senosiose šeimininkių knygose.

Daržovių kugelis, kuriam sunku atsispirti (1)

Vakar mano šeima mėgavosi labai seniai gamintu daržovių kugeliu.

Skaniausi bulviniai blynai ir 7 gudrybės, kaip galima paįvairinti jų tešlą (10)

Šis patiekalas nėra mūsų šeimoje dažnai valgomas. Vyras kažkodėl nuo mažens jų nemėgsta. Bet labai retai, ypač šviežių bulvių sezono metu, blynai visgi pas mus garuoja ant stalo.

IDĖJA PIETUMS AR VAKARIENEI : kalakutienos kotletai su obuoliais (1)

Ruduo, pilni sodai obuolių... Dabar pas visas šeimininkes virtuvėje kvepia pyragais su obuoliais, o pas mane - kotletais.

SKANAUS! Obuolių pyragas su kefyru

Ruduo. Kai už lango vis dažniau lyja lietus, namai pakvimpa pyragais. O kadangi ruduo yra obuolių metas, tai kaip gi be jų.

Patobulintas kugelis su dešrelėmis

Patiekalas nėra įmantrus, tiesiog bulvių plokštainis paįvairintas su dešrelėmis.

Nuostabaus skonio obuolių ir varškės pyragas (2)

Mano namuose visada šaldytuve būna varškės, o tada jau mąstau, ką gaminti skanaus.

Kaip šviežių vaisių derlių paversti džiovintomis gėrybėmis

Ruduo – pokyčių metas ne tik gamtoje, bet ir kiekvienos šeimininkės virtuvėje. Neseniai tikra atgaiva buvę švieži vaisiai rudens sezoną įgaus visai kitą atspalvį ir dar ryškesnį skonį.

Nekeptas obuolių ir varškės pyragas (5)

Receptas, kuris patiks daugeliui: nekeptas obuolių ir varškės pyragas.

Lengvai pagaminamas ir maistingas moliūgų pyragas

Moliūgai - rudens sezono gėrybės, jų auginimas yra gana populiarus jau vien dėl to, kad reikia minimalios priežiūros, o patiekalų yra gana įvairių.

GARDU IR SVEIKA: trinta bulvių ir cukinijų sriuba (2)

Šio patiekalo pavadinimas pasako visus produktus, kurių reikia sriubai.Na, beveik visus.

TINGINYS be kondensuoto pieno (4)

„Samčio užrašų" šeimininkė Odeta gamino visų mėgstamą "Tinginį". Tačiau šiek tiek kitaip negu įprasta - be kondensuoto pieno.

Amerikietiškas pyragas, kurį pamėgsite nuo pirmo kąsnio (5)

Amerikietiško pyrago receptas, kurį mums dovanoja "Jelenos maisto blogo" autorė.

Vienas paprasčiausių ir skaniausių visų laikų obuolių pyragų (4)

Obuolių pyragas, kurio receptą mums dovanoja "Jelenos maisto blogo" autorė.