Sriuba, kurią pelnytai galima tituluoti vitaminų bomba

Ryškiai oranžinės spalvos, kvepianti ir kupina vitaminų – siūlome išbandyti šios rudeniškos sriubos receptą dar šiandien.

Morkos, moliūgas, bulvės ir imbieras aprūpina šią sriubą vitaminais ir naudingomis medžiagomis.


Reikia:


vidutinio moliūgo;

2 bulvių;

8 stiklinių vandens

8 morkų

3 mažų gabaliukų šviežio imbiero

1 indelio kokosų pieno

½ arbatinio šaukštelio muskatinio riešuto;

½ arbatinio šaukštelio kalendros;

druskos pagal skonį.


Gaminimas:


Įkaitinti orkaitę iki 180 laipsnių.

Moliūgą nulupti, išimti sėklas ir supjaustyti gabaliukais. Šalia sudėti nuluptas bulves. Užpilti 0,5 cm vandens.

Kepti orkaitėje, kol daržovės suminkštės (gali trukti iki 45 -60 min.)

Tuo metu puode užvirinkite vandenį, sudėkite nuluptas ir supjaustytas morkas bei imbierą. Virkite apie 30 minučių.

Iškeptus moliūgus ir bulves sudėkite į puodą.

Pridėkite prieskonių ir supilkite kokosų pieną.

Viską užvirinkite ir nuimkite nuo ugnies.

Viską sutrinkite iki vientisos konsistencijos.

Sriubą galima ragauti.

Ši sriuba sušildo, pakelia nuotaiką ir aprūpina organizmą vitaminais.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis