Tinginių „koldūnai"

Jelenos išbandytas receptas - ir įdomus, ir nesudėtingas, ir skanus. Išbandykite ir jūs savo šeimoje.

Reikia:

1 lakšto lavašo;

300 g. maltos mėsos;

1 skiltelės česnako;

1 kiaušinio;

2 v. šaukštų grietinės;

150 ml sultinio;

150 ml grietinėlės arba grietinės;

1 a. šaukštelio džiovintų čiobrelių;

1 didelio svogūno;

1 didelės morkos;

druskos;

pipirų.

Kaip gaminti?

Maltą mėsą sumaišykite su čiobreliais, druska, pipirais, įmuškite kiaušinį, įspauskite skiltelę česnako bei įdėkite grietinės. Viską gerai išmaišykite.

Ant lavašo užtepkite paruoštą mėsą, šiek tiek palaukite, kol lavašas pradės minkštėti.

Tuo tarpu supjaustykite svogūną, sutarkuokite morką, apkepinkite keptuvėje arba storadugniame puode ant šlakelio aliejaus.

Lavašą susukite ir supjaustykite nedideliais griežinėliais.

Sudėkite ant pakepintų daržovių, užpilkite sultiniu, grietinėle, uždenkite ir troškinkite apie 20 minučių.

Skanaus!

http://jelena-rimaviciene.blogspot.com/

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis