Varškės ir obuolių apkepas, kuris visada pavyksta ir sulaukia pagyrų

Šį patiekalą galite valgyti ir pusryčiams, ir pietums, ir vakarienei. Nesunkiai pagaminamas ir neriebus jis tiks visai šeimai/


Parsisiųskite programėles telefonams štai čia: „iPhone“, „Android“. Draugaukime ir Facebooke!

Varškės ir obuolių apkepas

Reikia:

250 gramų varškės;

200 gramų grietinės;

4 valgomųjų šaukštų cukraus;

2 kiaušinių;

vanilinio cukraus;

druskos;

3 valgomųjų šaukštų miltų;

2 obuolių;

2 šaukštų sviesto.

Gaminimas:

Dubenėlyje ištrinti kiaušinius, cukrų ir varškę.

Ištrynę į masę pridėkite grietinę, miltus, vanilinį cukrų, druską. Kruopščiai išmaišykite.

Obuolius supjaustykite skiltelėmis.

Keptuvėje ištirpinkite sviestą ir iš abiejų pusių minutę kitą apkepkite obuolius.

Supilkite obuolius į kepimo indą, ant viršaus – varškės masę ir šaukite į orkaitę.

180 laipsnių orkaitėje kepkite 30-40 minučių.

Skanaus!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis