Varškės pyragas, kuris skanus ir šiltas, ir šaltas

Kas jau kas, bet mes tikrai žinome, kad MAMOS niekada neturi daug laisvo laiko. Todėl mėgstame greitus ir paprastus receptus.

Šis varškės pyragas – būtent toks. Valgomas šiltas, nors labai skanus ir pravėsęs. Jį drąsiai galima vadinti ir varškės apkepu, o cukraus ir kondensuoto pieno galima pilti mažiau.

Sudėtis:

0,5 kg varškės;

0,5 indelio kondensuoto pieno;

3 kiaušiniai;

1 stiklinė miltų;

0,5 stiklinės cukraus;

1 pakelis sviesto.

Paruošimas:

1. Pirmiausia paruoškite trapią tešlą: į dubenį supilkite miltus, cukrų, sutarkuokite sviestą ir rankomis minkykite kol gausite krūvą trupinių.

2. Kepimo skardą ištepkite sviestu ir supilkite gautus trupinius.

3. Į dubenį dėkite varškę, kondensuotą pieną, kiaušinius ir viską išmaišykite trintuvu.

4. Gautą masę pilkite ant trupinių ir maždaug valandą kepkite 190 laipsnių karštumo orkaitėje.

Labai skanus tiek šiltas, tiek atvėsęs.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis