Virtinukai su vienu paslaptingu ingredientu

Šie saldūs virtiniai tiks valgyti bet kada - ryte, vakare ar per pietus.

Virtinukus mes įprastai verdame su varškės, mėlynių ar kitų uogų įdaru. Siūlome išbandyti ir su obuoliais.

Reikia:

3 stiklinės miltų;

3/4 stiklinės vandens;

2 kiaušinių;

800 g obuolių;

Pusės stiklinės cukraus;

Cinamono.

Gaminimas:

Iš miltų, kiaušinių ir vandens suminkyti tešlą ir iškočioti ant miltais pabarstyto paviršiaus.

Obuolius supjaustyti plonais šiaudeliais, pabarstyti cukrumi, cinamonu ir palikti, kad išsiskirtų skystis (jį nupilti).

Į tešlos apskritimus dėkite saujelę obuolių ir gerai užlankstykite.

Dėkite į verdantį ir pasūdytą vandenį.

Skanu valgyti su uogiene, grietine, medumi, tirpintu sviestu, šviežiomis trintomis uogomis ar mėgstamu jogurtu.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis