Vitaminų bomba: gaminame smidrus su česnakiniu padažu

Vieni juos vadina smidrais, kiti tvirtina, jog tai šparagai, tačiau pavadinimas skonio nekeičia. Jūsų dėmesiui – paprastas, bet skanus smidrų gaminimo būdas.

Reikės:


ryšelio šparagų;


Padažui:


šaukštelio garstyčių;


2 saujų anakardžių riešutų;


2 skiltelių česnako;


Arbatinio šaukštelio druskos;


Arbatinio šaukštelio citrinos sulčių;


Arbatinio šaukštelio ciberžolės;


čili pipiro drožlių;


svogūno laiškų arba krapų papuošimui.


Gaminimas:


Šparagus 5 min apverdame pasūdytame vandenyje. Padažo sudedamąsias dalis sutriname iki vientisos masės.


Šparagus išdėliojame lėkštėje, pilame padažo, pabarstome čili pipiro drožlėmis, papuošiame pjaustytais svogūno laiškais arba krapais.


J.Rimavičienės nuotr.


J.Rimavičienės nuotr.


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis