Išrinkite šauniausią žinomą tėtį!

Artėjant Tėčio dienai nusprendėme pasidomėti, kokius žinomus Lietuvos vyrus šiais metais aplankė gandrai. Padėkite išrinkti simpatiškiausią jaunąjį tėvelį!

Jie, kaip ir jūs, džiaugiasi kiekvienu savo mažyliu pasiekimu - pirma šypsena, pirmuoju dantuku ir pirmuoju savarankišku žingsniu. Jie keliasi prie saviškių naktimis ir griebiasi už galvos, kai antrą valandą kūdikiui nesibaigia pilvuko diegliai! Jie - tai žinomi Lietuvos tėčiai, kuriuose neseniai aplankė gandrai ir jie namuose sūpuoja metukų nesulaukusius kūdikius.

Kuriam iš jų atiduodate savo balsą ir manote, kad jis vertas Šauniausiojo tėčio vardo? Kviečiame balsuoti!

Tėvyste džiaugiasi dizaineris Aleksandras Pogrebnojus, su žmona Monika Račiūnaite - Pogrebnoje susilaukęs pirmagimio sūnaus. Penktą dešimtį įpusėjęs vyras ir perpus jaunesnė žmona sūneliui išrinko Mykolo vardą.

DELFI / Šarūnas Mažeika

Radijo ir TV laidų vedėjas Jonas Radzevičius - daugiavaikis tėtis. Su žmona Vitalija šių metų pradžioje susilaukęs dvynukų, vyras iš viso turi penkis vaikus. Iš pirmos santuokos jis turi sūnų Ąžuolą.

A.Solomino nuotr.

Turkų kilmės didžėjus Sezzy - naujai "iškeptas" tėtis, jis su žmona Agne neseniai susilaukė sūnaus, kurį pavadino  Oskaro Sayliko vardu.

Asmeninio archyvo nuotr.

TV laidų vedėjas Rimas Šapauskas su žmona Lina susilaukė sūnaus Juozapo, kuris tikra dovana tapo ir poros pirmagimei Elžbietai. Religinga šeima sūnelį pavadino Juozapu.

A.Solomino nuotr.

Šokėjai Ieva Norkūnienė ir Adomas Norkūnas džiaugiasi pirmagime dukryte Adija. Jei ne ji, kažin, ar juos abu matytume vienoje tėvams ir vaikams skirtoje laidoje.

DELFI / Šarūnas Mažeika

Aktorius ir TV laidų vedėjas Mantas Stonkus su žmona Indre pirmagimei dukrytei davė retą Cecilijos vardą.

LNK

Dizaineris Giedrius Paulauskas su žmona Aiste Krasuckaite susilaukė naujagimio, ir savo laime nepabijojo pasidžiaugti su Facebook draugais bi gerbėjais: "Mums gimė sūnus Bernardas!", - rašė dizaineris.

DELFI / Tomas Vinickas

Savo kulinarinius įgūdžius grupės ŽAS narys Gidonas Šapiro - Bilas nuo šiol galės demonstruoti virdamas sūneliui košes. Su mylimąja Dovile Armalyte vyras neseniai susilaukė sūnaus.

DELFI / Tomas Vinickas

Buvęs krepšininkas Arvydas Macijauskas - jau dviejų vaikučių tėtis. Su žmona Viktorija jis neseniai susilaukė antrosios atžalos - dukrytės Gabrielės. Pirmagimiui Laurynui netrukus dveji.

DELFI (P.Garkausko nuotr.)

Prodiuseris Rolandas Skaisgirys metų pradžioje su mylimąja Vaida Poderyte susilaukė sūnaus Ato.

DELFI / Šarūnas Mažeika

Lietuvos televizijos žinių vedėjas Marijus Žiedas - pavyzdingas trijų vaikučių tėtis. Neseniai gimusi dukrytė - trečioji jo ir žmonos Ievos atžala. Pora jau augina sūnų Pijų Vakarį ir dukrelę Elzę.  

DELFI / Šarūnas Mažeika

Operos solisto Jono Sakalausko ir jo žmonos Agnės Sabulytės - Sakalauskienės šeimoje krykštauja dukrytė Vakarė. "El Fuego" grupės narys neslepia džiaugsmo tapęs tėčiu ir sako, kad šios pareigos jam yra malonios.

DELFI / Šarūnas Mažeika

Režisierius, renginių organizatorius ir vedėjas Marijus Bagdonavičius įpusėjęs penktą dešimtį su gyvenimo drauge susilaukė dukrelės Vedos Marijos. Iš pirmos santuokos vyras jau turi suaugusią dukterį.

TV3

Šių metų atstovas Eurovizijoje, dainininkas Andrius Pojavis neseniai antrą kartą tapo tėčiu. Jo ir žmonos, italės Isabellos, namuose šiuo metu krykštauja jau dvi dukrytės.

Andrius Pojavis
Andrius Pojavis
DELFI / Tomas Vinickas

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis