Konkurse AUGINU MAŽĄJĮ TALENTĄ kviečiame laimėti šeimos fotosesiją!

Vasara įsibėgėja, o konkursų ir dovanų mūsų portale tik daugėja! “Auginu mažąjį talentą“ - taip vadinasi naujasis konkursas, kurio pagrindinis prizas – šeimos fotosesija, be to, net 10 konkurso dalyvių gaus šaunių dovanų!

Konkurse „Auginu mažąjį talentą" dalyvauti gali kiekvienas!

„Auginu mažąjį talentą" - taip vadinasi naujasis nuotraukų konkursas, kuriame kviečiame dalyvauti visus ir visas!

Netalentingų vaikų išvis nebūna, todėl nesvarbu, ką sugeba jūsiškis - piešti, lipdyti, dainuoti, konstruoti, šeimininkauti virtuvėje ar „talentingai"  aukštyn kojom apversti namus - kviečiame dalyvauti konkurse! Tinka visi vaikiški talentai!

Nepamirškite įdomiai užvadinti nuotrauką - taip, kad pavadinimas patrauktų dėmesį, o ir būtų aišku, kokio talentu jūsų vaikas apdovanotas.

Tai bent dovanos!

Dešimties talentingų mažylių,  kurių nuotraukos surinks daugiausiai jūsų balsų, laukia Bifoval gerųjų bakterijų rinkinys visai šeimai. Šiame rinkinyje rasite gerųjų bakterijų pakuotę ir suaugusiems, ir mažyliams!

10 paguodos prizų:


Prizus dovanoja:

VALENTIS -  tai farmacijos įmonių grupė, kurianti ir gaminanti inovatyvius farmacinius preparatus. Valentis siekia padėti kiekvienam žmogui išsaugoti tai, kas brangiausia - savo sveikatą, todėl nuolat kuria ir siūlo tokius produktus, kurie sveikatina ir gydo, tačiau nesukelia pavojingo šalutinio poveikio natūraliam žmogaus organizmo funkcionavimui.

"Mes tikime, kad kiekvieno žmogaus organizmas gali natūraliai pasipriešinti kenksmingiems išorės veiksniams. Todėl kviečiame gyventi fiziškai aktyviai, rūpintis savo sveikata ir svarbiausia - visada gera nuotaika!"

                               


Pagrindinis prizas - šeimos fotosesija pasirinktame mieste!

Išradingiausios nuotraukos  autorių šį kartą rinksime mes, ir jis bus apdovanotas profesionalia fotosesija visai šeimai!

Laimėtojo šeimos laukia kūrybiška fotosesija su profesionaliu fotografu Gediminu Tamulynu pasirinktoje vietoje - gamtoje, mieste ar namų erdvėje. 


Konkurso sąlygos:

- Konkursas „Auginu mažąjį talentą" tęsiasi nuo birželio 4 iki liepos 4 dienos.

- Nuotrauka turi būti kokybiška, atitikti temą, nepamirškite smagaus pavadinimo!

- Dalyvavimas konkurse neribojamas - kiekviena šeima gali talpinti tiek nuotraukų, kiek pageidauja.

- 10 daugiausiai jūsų balsų surinkusių nuotraukų autoriams atiteks Bifoval gerųjų bakterijų rinkinys visai šeimai.

- Pagrindinį laimėtoją iš visų konkursui atsiųstų nuotraukų rinks redakcija ir jam atiteks profesionalaus fotografo šeimos fotosesija!

- Kviečiame dalyvauti bei balsuoti už Jums patinkančias nuotraukas!

Sėkmės!

Dėmesio! Smerkiame nesąžiningus fotokonkursų dalyvius ir perspėjame, kad už fotografijų (kaip ir bet kokio kito kūrinio) autorystės pasisavinimą gresia baudžiamoji atsakomybė ir laisvės atėmimas iki 2 metų pagal LR Baudžiamojo kodekso 191 straipsnį. Skaitytojus, pastebėjusius vogtas fotografijas, maloniai prašome nedelsiant pranešti redakcijai tavovaikas@delfi.lt

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis